CHP'li Soydan: Gençlere daha sosyal bir yaşam sunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan Belediye başkan adayı Doğan Soydan, göreve gelmesi halinde daha sosyal, daha sportif daha aktif bir Elbistan gençliği oluşturacaklarını belirterek, “Gençlerimizi daha sosyal bir yaşam sunacağımızın sözünü veriyoruz.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Soydan: Gençlere daha sosyal bir yaşam sunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elbistan Belediye başkan adayı Doğan Soydan, göreve gelmesi halinde daha sosyal, daha sportif daha aktif bir Elbistan gençliği oluşturacaklarını belirterek, “Gençlerimizi daha sosyal bir yaşam sunacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında gençlere yönelik projelerini anlatan CHP Elbistan Belediye başkan adayı Doğan Soydan, gençlerin ihmal edildiğini söyledi. Soydan, “Sosyal anlamda ihmal edilmiş bir kent kültürüyle karşı karşıyayız. Gençlerimizin çıkıp rahatça oturup sohbet edebilecekleri doğru düzgün ortamlar yaratılmamış, şehrimize doğru dürüst hatta hiç sosyal aktivite ortamları yaratılmamış.” diye konuştu.

Soydan, gençlerle ilgili hazırladığı projelerini anlatarak, şunları söyledi: "Tüm dünyada hızla değişen teknolojik bir dönüşüm içerisindeyiz. Buna paralel olarak yaşam tarzları ve gençlerin hayatta bakış açıları da hızla değişmekte. Artık gençlerimiz hayatın her alanında daha aktif olarak görev almaktalar. Sosyal ve siyasal gelişmeleri yakinen takip etmektedirler. Ancak ülkemizde ne yazık ki bu hızlı değişim gençlerimize iş anlamında çokta olumlu olarak yansımamakta. Ülkemizin genel sorunun işsizlik olduğu gün gibi bir gerçek, ancak bunu bahane ederek de sorumluktan kaçmak olmaz. Elbistan'da gençlerimize dönük iş imkanları da aynı ülkemiz genelinde olduğu gibi ne yazık ki kısıtlı. Ancak Elbistan'da gençlerimizin hem sosyal hem de kültürel anlamada gelişmelerine dönükte bir çalışmanın hiç yapılmamış olması dikkatimizden kaçmadı. Oysa ki biz şunu söylüyoruz, belediye imkânları ile gençlerimizi eğitici kurslar açılabilir halk eğitim merkezi destekli olarak. Bu sayede gençlerimize iş becerisi veya bir zanaat kazandırılabilir. Bunun dışında sosyal anlamda da ihmal edilmiş bir kent kültürüyle karşı karşıyayız. Gençlerimizin çıkıp rahatça oturup sohbet edebilecekleri doğru düzgün ortamlar yaratılmamış, şehrimize doğru dürüst hatta hiç sosyal aktivite ortamları yaratılmamış." CİHAN

Yorumlar