CHP’li Özdemir: Kılıçdaroğlu'na saldırı organize bir iş gibi gözüküyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Mecliste yumruklu saldırı yapılmasının yankıları sürerken TBMM İdare Amiri ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, saldırıyı yapan Orhan Ovet’in tek başına olduğunu düşünmediklerini, olayın daha kapsamlı ve koor.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Özdemir: Kılıçdaroğlu'na saldırı organize bir iş gibi gözüküyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Mecliste yumruklu saldırı yapılmasının yankıları sürerken TBMM İdare Amiri ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, saldırıyı yapan Orhan Ovet’in tek başına olduğunu düşünmediklerini, olayın daha kapsamlı ve koordineli bir iş olduğunu kaydetti.

TBMM İdare Amiri ve Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Meclis'te yumruklu saldırı yapılmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde, Milletvekili arkadaşlarıyla beraber olayı yakından takip ettiklerini anlatan Özdemir, şöyle devam etti:

“Geçmişte bir çok sabıka kaydı olan birisi. Adı Orhan Övet. Bu adamın tek başına bunu yapması mümkün değil. Bizim düşüncemiz, o şahıstan ziyade daha kapsamlı ve koordineli bir iş gibi gözüküyor. Tek başına onun yapması mümkün değil. Adamın hırsızlık, esrar, eroin gibi bir çok suçtan sabıkası var.”

Özdemir, saldırganın kullandığı ‘Alperenim’ gibi ifadelerin de gerçeği yansıtmadığını savundu. Olaya çok yakın olduğunu aktaran Melik Ecder Özdemir, “Meclis İdare Amirlerinin de bu olayda hatası olduğunu düşünüyorum.” dedi. CİHAN

Yorumlar