CHP'li Oktay'dan iktidar ve muhalefete eleştiri

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay parti binasında yaptığı basın açıklaması ile iktidar ve muhalefet partilerini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Oktay'dan iktidar ve muhalefete eleştiri

CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay parti binasında yaptığı basın açıklaması ile iktidar ve muhalefet partilerini eleştirdi. Oktay, kimi muhalefet partilerinin AK Parti ile uğraşmak yerine CHP ile zamanını harcadığını, esas muhalefetlik görevini yapmadığını söyledi.

Oktay açıklamasında şu eleştirilerde bulundu: "Bir hafta, on gündür uydurulan dedikodularla yok efendim CHP Belediye Başkanı adayı Kemal Ünlü'nün adaylıktan çekildiğini ya da CHP'nin bir başka muhalefet partisini desteklediği gibi aslı astarı olmayan dedikodularla halkın kafasını karıştırmaktadırlar. Bu partinin ya da partilerin Cumhuriyet Halk Partisi'yle uğraşmaktan esas görevleri olan muhalefet görevlerini unutmuşlardır. Belediyeyi yönetme hevesinde olan bu partilerin projeler üretmek yerine günlük aciz dedikodular peşine takılmaları gerçekten çok enteresandır. AKP hükümetinden önce on yıl Bafra yı yöneten bir partiyle AKP hükümetinin ne farkı var. Yirmi yıldır Bafra'yı aynı zihniyet yönetmiyor mu? Bugün Baframız Samsun'un on yedi ilçesi içinde en geri duruma düşmüşse bunun sorumlusu kim? Bafra'yı yirmi yıldır idare eden zihniyet değil mi? En yakın ilçemiz olan 19 Mayıs daha düne kadar bizim bir nahiyemizdi, bugün bir fakültesi, bir yüksek okuluyla Bafra'nın çok ilerisine geçmiş bir ilçe durumuna gelmiştir. Peki sorarım size hemşehrilerim Bafra'yı bu duruma getiren kimlerdir? Tabi ki yirmi yıldır Bafra'yı yöneten kişilerdir. Kendi aralarında düştükleri taht kavgasındandır. Diğer ilçelerde Bafra’mız arasındaki durumu artık kıyaslamaya gerek var mı?"

Muhalefet partilerinin görevinin iktidarı eleştirmek ve yanlışlarını göz önüne sermek olduğunu hatırlatan Nihat Oktay, "Baframızın bunca sorunu varken muhalefetin birbiriyle uğraşması niye? Bafra'da bütün siyasi partilerden her gün partimize katılımlar oluyor. Bunlar bize güveninizin bir işaretidir. Önümüzdeki hafta bunları sizlerle paylaşacağız. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi köylerde birinci ve Bafra'da da yedi mahallede birinciliğini sürdürmektedir. Bu vatandaşlarımızın bize olan güvenlerinin sonucudur. Bazı partilerin hırçınlaşmalarının ve boş şeylerle uğraşmalarının ana nedeni Cumhuriyet Halk Partisinin 30 Mart seçimlerinde birinci olmasından korkmalarıdır. Allah nasip ederse 31 Mart'ta belediye sizlerin yöneteceği, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yöneteceği bir belediye olacaktır. Allah hayırlısıysa nasip etsin.’’ ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar