CHP’li Karalar: Herkesin belediye başkanı olacağım

Kesin olmayan sonuçlara göre Seyhan belediye başkanlığına seçilen CHP’li Zeydan Karalar, ilçe halkına teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li Karalar: Herkesin belediye başkanı olacağım

Kesin olmayan sonuçlara göre Seyhan belediye başkanlığına seçilen CHP’li Zeydan Karalar, ilçe halkına teşekkür etti. Karalar, oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.

Karalar, yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimin teveccühü ile Seyhan belediye başkanlığı görevine seçildim. Bugünden itibaren, gecemi gündüzüme katarak daha yaşanabilir bir Seyhan oluşturmak için çalışacağım. Seyhanlının hakkı olduğu hizmeti alacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Halktan kopuk değil halkla iç içe olacağız. Göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı sizlere minnettarım. Sorumluluğumun ne kadar büyük olduğunun farkındayım.” dedi.

'KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ'

Mahalli idareler seçimlerinde resmi olmayan verilere göre yeniden Yüreğir belediye başkanlığını kazanan Mahmut Çelikcan, vatandaşların hizmetten ve istikrardan yana oy kullandığını kaydetti. Çelikcan, "Vatandaşlarımız bize 'hizmete devam edin' mesajını vermiştir. Oy veren vermeyen halkımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. Sorumluluğunun daha da arttığını vurgulayan Çelikcan, seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Yüreğir halkının, devam eden projelerin bitirilmesi için kendilerini bir kez daha bu göreve uygun gördüklerini anlatan Çelikcan, "Bu bizim için gurur vericidir. Yüreğir'e çok daha büyük hizmetler getirmek için elimden gelen bütün çabayı göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar