CHP’li kadınlardan Turgut’a 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP’li kadınlardan Turgut’a hayırlı olsun ziyaretiCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Çalışma Gurubu, Silifke Belediye Başkanı Dr.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li kadınlardan Turgut’a 'hayırlı olsun' ziyareti

CHP’li kadınlardan Turgut’a hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Çalışma Gurubu, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Başkan Turgut’a yeni görevinde başarılar dileyen Kadınlar Çalışma Gurubu üyeleri, Silifke Belediyesi ile kadınlara yönelik projelerde birlikte çalışacaklarını ifade etti.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise konuşmasında, belediye olarak çocuklara, gençlere ve özellikle de kadınlara yönelik yeni projeler hazırladıklarını ve bu projeleri bir bir hayata geçireceklerini anlattı. Kadınlara yönelik projelerinin başında kadınlara mesleki bilgi kazandırmanın yanında birçok istihdam olanağı da sağlanacağına da dikkat çeken Başkan Turgut, çalışmalarında kendisine her zaman olduğu gibi bu günden sonra destek veren CHP’li kadınlar çalışma grubuna teşekkür etti. Başkan Turgut, Silifkeli hemşehrilerinin 30 Mart tarihinde verdiği güç ve destekle Silifke ve Silifkelilere hizmet etmeye çalışacağını da belirtti.

CİHAN

Yorumlar