CHP’li gençler ‘insan hakları’ için sokakta dans etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, İnsan Hakları Haftası’nı ilginç bir şekilde kutladı.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li gençler ‘insan hakları’ için sokakta dans etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı, İnsan Hakları Haftası’nı ilginç bir şekilde kutladı. Konak ilçesi Alsancak semti Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bir araya gelen CHP’li gençler, caddede dans ederek şarkılar söyledi.

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu ile partili yetkililerinin de katıldığı etkinlikte, 'Tiyatro Arkadaş' adlı grubun oyuncuları, dans gösterisiyle insan hakları ve özel hayata saygı konusuna dikkat çekmeye çalıştı. Bazı vatandaşların da katıldığı dans etkinliği yaklaşık 20 dakika sürdü. Etkinlik sonunda ise parti üyeleri ve vatandaşlar birlikte şarkılara eşlik edip dans etti.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu, insanların özel hayatına müdahaleye karşı olduklarını belirterek, "CHP olarak burada interaktif bir etkinlik düzenledik. Amacımız insan hakları, özel hayata saygı gibi bir çok önemli konuya dikkat çekmekti. Kızlı erkekli bu eylem, İzmir'in insan haklarına olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar