CHP’li eski Milletvekili Değer’den Acu’ya destek

CHP Diyarbakır eski Milletvekili Mesut Değer, Yenişehir Bağımsız Meclis üyesi adayı ‘derman baba’ lakaplı Yılmaz Acu’ya destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li eski Milletvekili Değer’den Acu’ya destek

CHP Diyarbakır eski Milletvekili Mesut Değer, Yenişehir Bağımsız Meclis üyesi adayı ‘derman baba’ lakaplı Yılmaz Acu’ya destek verdi. Değer, “Derman baba bir değerdir, seçimlerde kendisine sahip çıkılmalı ve meclis üyeliğine getirilmelidir.” dedi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi'nden bağımsız meclis üyesi adayı Derman baba lakaplı Yılmaz Acu, seçim çalışmaları kapsamında CHP eski Milletvekili Avukat Mesut Değer’i de ziyaret etti. Değer’den seçimlerde tam destek alan Acu, yılmadan yoluna devam edeceğini söyledi. Derman baba Yılmaz Acu’yu 25 yıldır tanıdığını belirten Mesut Değer, seçimlerde kendisine destek vereceğini belirterek, “Yaklaşık 25 yıldan fazla tanırım Yılmaz kardeşimi, hayatı boyunca fakir, yardıma muhtaç yoksulun yanında olmuştur, maddi manevi destekler vermiş, evi yıkılana ev yapmış, hastanede rehin kalan insanları kurtarmış ve benim bildiğim binlerce hastayı Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlere getirip sanki kendi hastası gibi ilgilenmiş tedavilerini yapmış. Gece varoşlarda fakir ailelere yemek dağıtmış, kan bulmuş, giysi yardımı yapmış, okula gidemeyen, imkanları olmadığından dolayı yüzlerce öğrenciyi okula kaydetmiş, okula göndermiş, bunlar gibi anlatılmayacak kadar halkına sahip çıkmış, hiç kimseyi kırmamış, herkese güler yüzlülüğü ile destek vermiş bir insandır. Binlerce duacısı var, binlerce seveni var, hiçbir olumsuzluğunu duymadık.” diye konuştu.

Yılmaz Acu’nun tek başına bir sivil toplum örgütü gibi çalıştığını anlatan Değer, şöyle dedi: “Derman baba’nın kazanacağına inanıyorum, halkımıza güveniyoruz sahip çıkacaktır. Yılmaz Acu’nun mutlaka belediye meclisine girmesi gerekir. Asla yanlışlara ortak olmayacaktır, hep doğruların yanında olacaktır. Seçimin çok önemli renkli isimlerindendir, tek başına siyasi bir parti gibi çalışmaktadır. Helal olsun, tebrik ediyorum.”
CİHAN

Yorumlar