CHP’li bilişimciler seçime hazır

Cumhuriyet Halk Partisi Bilişim Sorumluları, cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı.CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Bilişim’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Taşkut, Eğitim’den Sorumlu İl...

Google Haberlere Abone ol
CHP’li bilişimciler seçime hazır

Cumhuriyet Halk Partisi Bilişim Sorumluları, cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala hazırlıklarını tamamladı.

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, Bilişim’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hasan Taşkut, Eğitim’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fatma Birinç ve ilçelerin bilişim sorumları ile toplantı yapıldı. 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde yapılacak çalışmaların konuşulduğu toplantıda, sandık sorumluları, gözlemciler (müşahitler) ile diğer görevlilerin intranet sistemine girişleri ve görevleri hakkında güncellenen yeni programın tanıtımı ile deneme çalışması yapıldı.

İl Başkanı Metin Çelik, ‘30 Mart’ta cumhuriyet tarihinin en şaibeli seçimine’ tanıklık eden Cumhuriyet Halk Partililerin, 10 Ağustos’taki seçimde çok daha dikkatli hareket etmek zorunda olduğunu söyledi. 30 Mart’ta 44 ilde elektriklerin kesildiğini, ıslak imzalı tutanakların, oyların çöplüklerde bulunduğunu, AKP’ye basılı oy pusulalarının yakalandığını anımsatan Çelik, şunları dile getirdi: “Bu olumsuzlukları bir daha yaşamamak için sandıklara sahip çıkmak zorundayız. Bilişim grubumuz bu yönde ciddi çalışma yaptı. 30 Mart’taki sorunlar bir daha tekrarlanmaması için işi sıkı tutuyoruz. Görevlilerimiz kesinlikle sandık başından ayrılmayacak. Elektrik kesintisi ya da herhangi bir olumsuzluğu derhal kayıt altına alacak, sandığa ve çuvallara müdahale edilmesine asla izin vermeyecek, ıslak imzalı tutanak almadan sandığını terk etmeyecek.”

CİHAN

Yorumlar