CHP’li belediyeler Nilüfer’i örnek alacak

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Nilüfer’i örnek kent seçtiklerini belirterek, tüm CHP’li belediye başkanlarının hizmet ve projeleri yerinde görmek için Nilüfer’e geleceğini söyledi. Bursa Nilüfer...

Google Haberlere Abone ol
CHP’li belediyeler Nilüfer’i örnek alacak

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Nilüfer’i örnek kent seçtiklerini belirterek, tüm CHP’li belediye başkanlarının hizmet ve projeleri yerinde görmek için Nilüfer’e geleceğini söyledi.

Bursa Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağababa, Nilüfer’in tüm Türkiye gibi, CHP’li belediyelere de örnek olduğunu belirtti. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Manisa Milletvekili Özgür Özer ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Nilüfer’e girişlerinde farklı ve mutlu bir kente geldiklerini hemen anladıklarını vurgularken, "Nilüfer’i kendinden büyük kentlere örnek kılan Başkan Bozbey’i tebrik ediyorum.” dedi. Geçen günlerde Eskişehir’de yapılan ve CHP Belediyelerin katıldığı toplantıda Nilüfer’i örnek kent olarak seçtiklerini açıklayan Ağababa, tüm CHP’li belediye başkanlarının hizmet ve projeleri yerinde görmek için Nilüfer’e geleceğini söyledi.

Ağbaba, Nilüfer Belediyesi’nin ve Başkan Bozbey’in deneyimlerinden yararlanmak üzere Ağustos ayı sonunda Nilüfer’de toplantı planladıklarını sözlerine ekledi. Görüşmenin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, heyete Nilüfer’i simgeleyen çeşitli armağanlar takdim etti.

Başkan Bozbey de, seçildiği 1999 yılından itibaren hedefler ortaya koyduklarını belirterek, bu hedeflere ulaşarak Nilüfer halkını gülümsettiklerini söyledi. Nilüfer’i Türkiye ve Avrupa’nın örnek aldığı kent seviyesine çıkardıklarını belirten Başkan Bozbey, 2019 yılına kadar bu çıtayı daha de yükselteceklerini sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar