CHP'li belediye başkan adayı Alibeyoğlu'nun yeğenine henüz ulaşılamadı

CHP'nin Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu'nun dün kaybolan yeğenine henüz ulaşılamadı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li belediye başkan adayı Alibeyoğlu'nun yeğenine henüz ulaşılamadı

CHP'nin Kars Belediye Başkan adayı Naif Alibeyoğlu'nun dün kaybolan yeğenine henüz ulaşılamadı. Emniyet kuvvetleri arama çalışmalarını sürdürürken, kaçırılma iddiası yakınlarını alarma geçirdi.

Dün saat 14.00 sıralarında işyerlerinin önünden kaybolan 9 yaşındaki Mert Aydın'a halen ulaşılamadı. Cihan Haber Ajansına (Cihan) açıklamada bulunan Naif Alibeyoğlu, kendisinin şu an Ankara'da olduğunu ve gelişmeleri takip ettiğini, Mert Aydın'a bir an önce sağlıklı bir şekilde ulaşılmasını beklediğini söyledi. Mert'in dedesi Ayhan Aydın ise dün saat 14.00'da işyerinden çıkan torununun eve doğru giderken bir adamla konuşa konuşa gittiğini ve askeriye ile belediyenin bulunduğu alanda mobese ve diğer kamera kayıtlarından kaybolduklarını ifade etti.

Mert'in akrabalarından Seyithan Yusufoğlu da pazar olduğu için amcalarının yemeğini getirip götüren yeğeninin amcasından para istediğini ve amcasının eve git dediğini dışarı çıkan yeğenlerinin, orta boylu siyah pardesölü bir adamla gittiğini, yetkililerden öğrendiklerini kaydetti. Yusufoğlu, "Belediyenin olduğu köşeye kadar gitmişler. Orada 10-15 tane araba var. O arabalarla askeriyenin istinat duvarı arasında kameradan görüntüden çıkıyor ve kayboluyor." dedi.

Öte yandan şehirde Mert'in her köşeye fotoğrafı asılırken, emniyet mobese kayıtlarından hareketle arama çalışmalarını sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar