CHP’li başkanlar Zeydan ve Çetin buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Soner Çetin’i ziyaret ederek başarı diledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li başkanlar Zeydan ve Çetin buluştu

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanlığı görevine seçilen Soner Çetin’i ziyaret ederek başarı diledi. Başkan Çetin, “Hizmette hiçbir ayrım yapmadan el ele verip tüm toplumu birlikte kucaklayacağız.” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı seçilen Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti. Asansör kapısında karşılanan Başkan Karalar ile Çetin arasında esprilerle dolu sıcak bir sohbet gerçekleşti. Karalar, “Başkan avukat olduğu için mazbatayı erken aldı, torpil yaptırdı.” derken Soner Çetin de “Mercedes’le geziyorsun. Seyhan’la Çukurova farkı bu.” diye takıldı.

Kimi sıkıntıların da dile getirildiği halka açık buluşmada CHP’nin Türkiye genelinde aldığı oy ile Adana’daki oyu karşılaştırıldı. Eldeki imkânların zorlanacağını ve hem tasarruf yapılacağını hem de kaynak oluşturarak hizmet verileceğini belirten Zeydan Karalar, “Seyhan’a da Çukurova’ya da hissedilir bir hizmet dönemi başlatacağız.” diye konuştu. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de “El ele vererek birlikte hizmet yapacağız. Oy verdin vermedin demeden hizmette hiçbir ayrım yapmayacağız, tüm toplumu kucaklayacağız ve bir dakika bile boş durmayacağız.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar