CHP'li başkan adayından 04.00'te esnaf ziyareti

Adana'nın Çukurova ilçe Belediye başkan adayı CHP'li Soner Çetin, sabahın 04.00’ünde yola çıktı ve fırınları gezerek esnafla sohbet etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li başkan adayından 04.00'te esnaf ziyareti

Adana'nın Çukurova ilçe Belediye başkan adayı CHP'li Soner Çetin, sabahın 04.00’ünde yola çıktı ve fırınları gezerek esnafla sohbet etti. Fırıncıların çay ikram ettiği Çetin, "250 bin kişiye ulaşmalıyım." dedi.

2 Ağustos 2012’de seçim çalışmalarına başlayan Çetin, sabah 03.00’te kalkıp seçim ziyaretleri yapıyor. Ekibiyle birlikte saat 04.00’te bir fırına giden Soner Çetin, esnafları “CHP’nin Çukurova Belediye Başkan adayıyım. Hayırlı işler dilemek için yanınıza geldim” diye selamladı. Erken saatte Çetin’i gören fırıncılar, “Vallahi ilk defa bir siyasetçi, hem de bu saatte yanımıza geliyor” sözleriyle yaşadıkları şaşkınlığı ifade etti.

Beyazevler, Kenan Evren, T.Özal, Karslı ve Kurttepe bölgelerindeki lavaş, pide ve somun ekmek çıkartan fırınlar ile açık olan unlu mamulcüleri ziyaret eden Çetin, esnaflar ve işyeri çalışanlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Hemen her işyerinde yapılan çay içme teklifini kabul eden, peyniri katık yapıp pide ekmek yiyen Çetin, esnafla sohbet etti, bilgi aldı ve dert dinledi. Çetin, “Sadece şimdi değil, seçildikten sonra da çat kapı sabahın köründe yanınızda olacağım” diye konuştu.

Ekmek küreği alıp fırının başına da geçen Çetin, istediği ekmeği pişiremeyince, "Herkes bildiği işi dürüstçe, en iyi şekilde ve güler yüzle yapmalı” dedi. Bir esnafın, “Başkan olduktan sonra ziyaretinize gelsek ‘Yok’ dedirtmezsiniz değil mi?” sorusuna Çetin, “Bu imalı sorunuz, siyasetçilerin halka pek de güven vermediğini gösteriyor. Sorunuzda haklısınız ama hiç merak etmeyin siz bana değil, ben size geleceğim. ‘Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz’. Göreceksiniz” diye karşılık verdi. CİHAN

Yorumlar