CHP'li Balaban: Hırsızlık ve yolsuzlukları halka anlatmaya devam edeceğiz

Yerel seçimlerde Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde CHP'den belediye başkan adayı olan Semih Balaban, her türlü hırsızlığı halka anlatmayı ve yolsuzlukla mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Balaban: Hırsızlık ve yolsuzlukları halka anlatmaya devam edeceğiz

Yerel seçimlerde Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde CHP'den belediye başkan adayı olan Semih Balaban, her türlü hırsızlığı halka anlatmayı ve yolsuzlukla mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi. Partisinin Kadın Kolları teşkilatıyla biraraya gelen Balaban, yerel seçimlerde CHP’nin seçmenine mesajlarını doğru veremediğini söyledi.

Balaban, şunları kaydetti: “Ama şu eleştiriyi asla kabul etmiyorum. İşte, ‘CHP sürekli hırsızlığı gündeme getirdi.’ Kardeşim, Türkiye Cumhuriyeti’nde olmayan bir yolsuzluk olmuş, dört bakan suçüstü yakalanmış. Bunları konuşmayacağız da neyi konuşacağız? Bunların hesabını sormayacağız da, bunları dile getirmeyeceğiz de neyi getireceğiz? Biz hırsızlıkların, yolsuzlukların hesabını sormak için siyaset yapıyoruz. Biz hırsızlıklara, yolsuzluklara geçit vermemek, temiz bir Türkiye için, şeffaf bir Türkiye için, bağımsız bir Türkiye için, sadece ve sadece evrensel hukuk değerlerine bağlı olması gereken bir yargı için mücadele ediyoruz. Tabii ki hırsızlığı halkımıza anlatacağız, tabii ki yolsuzluğu insanlara anlatacağız, tabii ki insanlara birçok noktada toplumsal bilinç anlamında görevimizi yerine getireceğiz. Her türlü yolsuzlukla mücadeleyi sürdüreceğiz ve halkın iktidarını mutlaka halkla birlikte kuracağız. Hatalarımızdan ders aldık, yolumuza devam ediyoruz.” CİHAN

Yorumlar