CHP’li adaydan suya yüzde 20 indirim müjdesi

CHP Bolu Belediye başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi projelerini tek tek açıklıyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP’li adaydan suya yüzde 20 indirim müjdesi

CHP Bolu Belediye başkan adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu yaklaşan yerel seçimler öncesi projelerini tek tek açıklıyor. Mısırlıoğlu seçim gezisi yaptığı mahallede Bolu’da suya yüzde 20 indirim yapacaklarını söyledi.

    Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, Milletvekili Tanju Özcan partililerle birlikte seçim çalışmalarına Kürkçüler Mahallesi’nde devam etti. Mısırlıoğlu, burada yaptığı açıklamada, Boluspor ile ilgili konuştu. Mısırlıoğlu, sosyal belediyeciliğe ve su fiyatlarına da vurgu yaptı.

    Mısırlıoğlu, Kürkçüler Mahallesi’nde şu açıklamayı yaptı; “Seçim çalışmalarımıza Kürkçüler Mahallesi’nde devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi Bolu’da 43 mahallemiz var. Bizim de bu 34’üncü mahallemizi ziyaretimiz. Vatandaşımızın bize yoğun teveccühü olduğunu da bugün bir kez burada gördük. Boluspor ile ilgili defalarca açıklamalarda bulundum bugün de aynı açıklamamı yapmaya devam edeceğim. Hiç kimse bizi bu projemizden alıkoymak istemesin. Bizler Bolusporumuzun otoparktan sadece 40 bin TL bedel kazandığını biliyoruz. Bizler Bolusporumuza 40 bin TL değil, 100 bin TL gelir kazandırmak istiyoruz. Boluspor bizim Bolusporumuz. Her zaman söylüyoruz. Fakat Bolusporumuza Alaaddin Bey baskı yaparak, yalan yanlış açıklamalar yaptırarak eline hiçbir şey geçemez. Bizler sosyal belediyecilik anlayışın da olan insanlarız. Öncelikle vatandaşın hayatının kolaylaşması gerektiğini düşünenlerdeniz. Bu yüzden de Boluspor’u alet ederek para alınmasında hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Biz Bolusporumuza kalıcı çözümler bulacağız ve bu çözümleri ürettikten sonra da otopark ücretlerini kaldıracağız, diye söyledik.”

    CHP’li aday sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Sadece otopark ücretlerini kaldırmakla kalmayacağız. Bildiğiniz gibi Bolu Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyor. Bolu halkı suyun metreküp fiyatına 3,1 TL para ödüyor. Bolu gibi suyun, ormanın bol olduğu bir şehirde Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanıyoruz. Bu Bolulu vatandaşlarımıza yapılan bir zulümdür. Ve suda da yüzde 20 indirim yapacağımız 5 yıl boyunca da zam yapmayacağımız sözünü de verdik. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak sosyal belediyecilik nasıl olur vatandaşımıza bunu göstermek istiyoruz. Bizler halkın yanında olan, rant peşinde olmayan, rantçıları Bolu’dan çıkartan bir belediye anlayışını Bolu da hakim kılacağız.” CİHAN

Yorumlar