CHP'li Aday Adayından Bulutların Üzerinden Mesaj

7 Haziran seçimleri için geri sayım devam ederken, milletvekili aday adayları hazırladıkları afişlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Aday Adayından Bulutların Üzerinden Mesaj

Genel seçimler öncesi siyaset, mebus namzet adaylarının enteresan afişleriyle renklendi. Türkiye Konya'da padişah kostümüyle oy arzulayan AK Partili'yi konuşurken, İzmir'de CHP'li bir namzet adayı da bulutların üstünden seçmene iktidar mesajı verdi.

'REFERANSIM ALLAH'

Konya'da AK Parti'den mebus namzet adayı bulunan Osman Yavuz'un, Osmanlı padişahlarının başına taktığı börk ve postlu cübbeyi giydiği tanıtım afişi sosyal medyada esprilere sebep olurken, AK Parti Malatya'dan mebus namzet adayı bulunan Ebuzer Aydın'ın afişine slogan olarak, 'Referansım Allah' diye yazması reaksiyon çekmişti.

BULUTLARIN ÜZERİNE ÇIKTI

Türkiye bu iki namzet adayını konuşurken İzmir'de bu defa CHP'den vekillik için yola çıkan Zeynep Tekin'in afişi yüzleri gülümsetti. Afiş fotoğrafında tayyörüyle bulutların üstünden sol kolunu ve sol işaret parmağını havaya kaldırarak yukarıya doğru bakan Tekin, burada partinin oylarını artırarak iktidara geleceğinin işaretini verdiğini söyledi.

BAŞVURU PARASINI GERİ İSTEDİ

2011 umumi seçimlerinde de mebus namzet adayı bulunan Tekin, namzet gösterilmeyince partinin İzmir İl Başkanlığı'na giderek, müracaat parasını art istemişti.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar