CHP’den halaylı seçim bürosu açılışı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde seçim bürosunun açılışında halay çeken büyükşehir ve ilçe belediyelerinin başkan adayları gövde gösterisi yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CHP’den halaylı seçim bürosu açılışı

Bursa'nın Karacabey ilçesinde seçim bürosunun açılışında halay çeken büyükşehir ve ilçe belediyelerinin başkan adayları gövde gösterisi yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkanı Ayhan Kutku’nun seçim merkez bürosu törenle açıldı. Açılışta CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Karacabey Belediye başkan adayı Ayhan Kutku halay çekti.

Açılışa CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey başta olmak üzere kalabalık bir topluluk katıldı.

CHP Seçim Merkezi bürosunun açılışında konuşan CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, sosyal belediyeciliği uygulamak amacıyla yola çıktıklarını söyledi. CHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Kutku da insan odaklı belediyecilikle herkesi kucaklayacaklarını vurguladı.

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin ise, kaçak yapılaşmanın arttığı, kentleşmenin felç olduğu, derelerin kirli aktığı bir Bursa’nın Avrupa ve marka kenti olmayacağını söyledi. 21. yüzyılda artık kentlerin konuşulduğuna dikkat çeken Necati Şahin, “Bursa’nın sorunlarını biliyoruz. Bu işi bilenlerle atalarımızdan miras aldığımız Bursa’yı yeniden ele alacağız. Projelerimiz bir bir takip ediliyor. Biz belediye sarayları istemiyoruz ve şu anda yapılana da oturmayacağız. Orayı hastane olarak halkın hizmetine sunacağız. Bursa’nın kalbi Merinos’u butik üniversite olarak hizmete sunup Osmangazi’yi de cazibe merkezi haline getireceğiz. Böylece Bursa nefes alacak. Zafer yakın, hep birlikte kazanarak halkla kutlayacağız.” dedi.

Açılış sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda katılımcılara lokma ikram edildi. Kurdele kesimi öncesinde halay çeken CHP’liler, gövde gösterisi yaptı.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Karacabey Ticaret Borsası’nı ziyaret eden CHP’li heyete Borsa Başkanı Murat Bertan, ilçenin meşhur soğan figürünü hediye etti. CİHAN

Yorumlar