CHP'den denetimli serbestlik yorumu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: "Şu anda 'cezaevlerini boşaltmak için yapılıyor' diye erken yorumda bulunmamak lazım" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'den denetimli serbestlik yorumu
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, denetimli serbestliğin kapsamının uzatılmasına ilişkin, "Şu anda 'cezaevlerini boşaltmak için yapılıyor' diye erken yorumda bulunmamak lazım." dedi.
Tezcan, partisinin grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bugün yayınlanan KHK ile denetimli serbestliğin kapsamının bir yıldan iki yıla çıkarılmasının sorulması üzerine Tezcan, "Denetimli serbestlik konusunda daha önceden çok yoğun talepler vardı. Bunu, şu anda 'cezaevlerini boşaltmak için yapılıyor' diye erken yorumda bulunmamak lazım. Son dönem birçok şey kararnamelerle çözülmeye çalışılıyor. Bu tip konuları parlamento zemininde konuşmakta fayda var." değerlendirmesinde bulundu.

Tezcan, "SADAT'çı emekli generalin cumhurbaşkanı başdanışmanlığına getirilmesini nasıl yorumlarsınız?" sorusuna, "Onunla ilgili herhalde Cumhurbaşkanlığı makamından bir açıklama yaparlar." yanıtını verdi.

Yorumlar

Afff Sayin buyuklerimiz sagolun var olun Cumhurbaskanimiz sizlerin arkasindayiz bir kizim vardaha 11 yasinda bugun babasinin cikicani duyunca sunu dedi ben hepbErdogana oy vericem buyuyunce dedi herkezi aglatti.....