CHP’de Şeref Han dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanlığı görevine Şeref Han getirildi. İl Başkanı Han, geçici yönetimi en kısa sürede oluşturacağını ve 45 gün içinde de tüzük gereği kongreye gideceklerini ifade etti.    Cumhuriyet...

Google Haberlere Abone ol
CHP’de Şeref Han dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanlığı görevine Şeref Han getirildi. İl Başkanı Han, geçici yönetimi en kısa sürede oluşturacağını ve 45 gün içinde de tüzük gereği kongreye gideceklerini ifade etti.

    Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda Mehmet Akif Gün’ün yerine bir önceki dönemde CHP’den milletvekili adayı olan Avukat Şeref Han İl Başkanlığı görevine getirildi. İl Başkanı Han, parti binasında düzenlediği basın toplantısında kendisine bu görevin verildiğini ve en kısa süre içinde yönetimi oluşturacağını ifade etti.

    Han, partisi tarafından verilen hiçbir görevden kaçmadığını belirterek şunları söyledi: “Kütahya’da da partili arkadaşlarımızın arasında kendi bilgi ve görüşleri doğrultusunda bazı görev değişikliklere gidilmiştir. Bu anlamda bugüne kadar partimize il başkanı olarak görev vermiş Mehmet Akif Gün yapılan görüşmeler neticesinde il yönetiminin tamamıyla birlikte onun yerine benim atamam yapılmıştır. CHP İl Başkanlığı tek başına yapılacak bir iş olmadığı gibi tek başına yapmanın doğru olmadığını da düşünüyorum. Kütahyalının sıkıntıları var. Kütahya’nın her noktasına yeniden ayak basacağız. Kütahya’nın iş sıkıntısı var, Kütahya’nın ekmek sıkıntısı var, ulaşım sıkıntısı var. Kütahya’nın sürekli olarak iktidara verdiği desteğin asla alamadığı yatırım sıkıntısı var. Doğru ve hak aranacaksa benim kadar Kütahyalılarında sorumluluğu var. Birlikte hakkımızı aramamız gerekiyor. Ben geçiciyim, benden öncekilerde geçiciydi ancak cumhuriyet hepimizin omuzları üzerinde yükselecektir.”

    Han, yeni yönetimi oluşturmasının ardından tüzük gereği 45 gün içinde kongreye gideceklerini ifade etti. CİHAN

Yorumlar