CHP Yenimahalle adayı Başkan Yaşar: 64 yılda yapılan işi beş yılda yaptık

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geride kalan beş yılda yaptığı hizmetleri ve yeniden seçilmesi halinde yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Yenimahalle adayı Başkan Yaşar: 64 yılda yapılan işi beş yılda yaptık

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geride kalan beş yılda yaptığı hizmetleri ve yeniden seçilmesi halinde yapmayı planladığı projeleri anlattı. Yaşar, yaptığı açıklamada, “Yenimahalle beni tanıyor, ben Yenimahalle’yi. Kimseyi ötekileştirmeden hizmet etmenin karşılığını, Yenimahalle halkı verecektir.” dedi. İlçenin 64 yıllık tarihinde yapılan yatırımları beş yılda yaptığını iddia eden Başkan Yaşar, kaynakların doğru kullanılması halinde projeler için sıkıntının söz konusu olmayacağını söyledi. Yenimahalle’de 1963 yılından bu yana yaşadığını kaydeden Yaşar, seçim bölgesi olarak Ümitköy ve Çayyolu’nun kendilerinden koparıldığını belirtti.

Önümüzdeki dönemde ilçede kaldırımsız hiçbir sokak kalmayacağını vaadeden Fethi Yaşar, seçildikten sonra belediye binasından, kendinden önceki başkanlara ait 360’ın üzerinde fotoğrafı toplattığını söyledi: "Küçücük odalara bile fotoğraf asmışlar. Benim arkamda altı ok da yok, Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı da yok, çünkü odama gelecek olan herhangi bir vatandaş, kendini öteki hissetmesin diye. Belediye tüm halka açık olmalı, başkan da parti kimliğini bir kenara koyarak hizmet etmeli. Belediye binaları, partilerin ilçe binaları gibi olamaz."

Yenimahalle'yi sosyal ve kültürel merkezlerle donattıklarını da belirten Başkan Yaşar, "Pazarlarına standart getirdik. Kültür merkezleri, kadınlar için merkezler, misafirhane ve engelliler için yaşam merkezleri yaptık. Demetevler'deki tapu sorununu çözdük. Demetevler Mahallesi'ndeki iskân sorununu çözerek, 25 yıllık bir sorunu bitirdik. Bu sayede 4 bin aile, tapularına kavuşma mutluluğunu yaşadı." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar