CHP ve yandaş medyası bütün gücüyle Süleyman Soylu'ya saldırıya geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki iddiaları asılsız çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na, "Sen bittin" diyen İçişleri Bakanı Soylu, CHP ve yandaş medyasının linç girişimine maruz kalmış durumda. CHP milletvekilleri de dahil olmak üzere, bütün organları ve bütün yandaş medyası var güçleriyle Soylu'ya saldırmaya başladı. Soylu hakkında hemen hemen her kafadan farklı bir iddia ortaya atılıyor hatta kabine dışında kalacağı bile ortaya atılan iddialar arasında.

Google Haberlere Abone ol
CHP ve yandaş medyası bütün gücüyle Süleyman Soylu'ya saldırıya geçti

Sonhaberler | Haber Merkezi 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi hakkında, ABD'deki Rıza Sarraf kumpasıyla paralel bir şekilde, sahte belgelerle ağır ithamlarda bulunmasına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplu bir şekilde saldırıya maruz kalmış durumda. 

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerin dediği gibi çıkmaması ve bazılarının asılsız olması üzerine yaptığı açıklamalarda, "Sen bittin Kılıçdaroğlu" diyen İçişleri Bakanı Soylu'ya, başta CHP milletvekilleri olmak üzere, bütün parti organları, sosyal medya trolleri ve yandaş medyası var güçleriyle saldırıya geçti. 

Sülmeyman Soylu'nun FETÖ'cü olduğunu ileri sürülmesinden, onun aslında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerinde gözü olmasına kadar birçok iddiayla Soylu'ya saldırıya geçen CHP'liler son olarak Soylu'nun muhalefetteyken yaptığı konuşmalardan cımbızladıkları bölümleri piyasaya sürmeye başladı. 

Soylu'ya en ağır hakaretlerde bulunmayı da ihmal etmeyen CHP ve yandaş medyası, daha önce PKK medyasının yapmadığı linç girişiminde bulunuyor.

CHP SORU ÖNERGESİ VERDİ

Öte yandan, CHP, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında gensoru önergesi verdi. CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan önergede, Soylu'nun, AK Parti'nin Trabzon'da bir ilçe kongresinde "Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin” diyerek, Kılıçdaroğlu'nu tehdit ettiği savunuldu. Soylu'nun konuşmasının diğer bölümlerinde "iftiralar içeren, siyasi ahlaka sığmayan seviyesiz sözlerle sindirmeye çalıştığı, aynı tehditlerine sosyal medya üzerinden de devam ettiği" ileri sürüldü.

PKK TARAFINDAN AİLESİYLE TEHDİT EDİLMİŞTİ

Süleyman Soylu daha önce de başarılı operasyonlar nedeniyle PKK ve HDP'nin hedefindeydi. Terör örgütü PKK Soylu'yu ailesini öldürmekle bile tehdit etmişti. HDP birçok kez Süleyman Soylu hakkında gensoru gönergesi vermişti. HDP'nin başarısız olmasından sonra CHP devreye girdi. 

Soylu'ya yönelik linç girişimine CHP yandaşı medyaya PKK medyasının da destek vermesi ise dikkatlerden kaçmıyor. Birçok PKK sitesi, CHP'lilerin dillendirdiği yalan yanlış bütün iddiaları anında servis ediyor.

SOYLU NE DEMİŞTİ?

İçişleri Bakanı Soylu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun son dönemlerde 'sahte ve çarpıtma' belgelerle hükümeti hedef almasına tepki göstererek, "(Açıklayacağım, büyük kıyamet kopacak rezil olacaklar) dedi. Burada söylüyorum, kendisi rezil oldu. Önce çıktı ekranlara kağıtları salladı. 'Gel bakalım' dedik, 'Yok veremem'. Suç var mı? 'Eğer suç varsa savcılığa ver' dedik 'Yok suç değil' dedi. Sonra baktı olmuyor, evrakları günler sonra basına verdi. Bütün Türkiye gördü ki bu siyasi sahtekar yalanları ve iftiraları üzerinden Türkiye'de başka bir oyuna soyunmuş. Gördü ki Türkiye, dağ fare doğurmuş. Şimdi avukatlar suç duyurusunda bulundu. Konu mahkemeye intikal etti. Sonra hızını alamadı kurumları, hepimizi, A Haber'i asmakla tehdit etti. Dün de şahsıma yönelik bir laf etmiş. Demiş ki 'Seni asmayacağım da rezil edeceğim, bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkaracağım'. Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür, sen onu da beceremezsin. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum sen bittin" dedi.

Yorumlar

ihsan soylu delikanlı Allah razı olsun chp gibi fetö cü pkk lılara pabuç bırakmaz medyasıda canı cehenneme tuvalet kağıdı onlar