CHP Silifke ilçe başkanı seçilen Şimşekli görevi devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Silifke İlçe Başkanı seçilen Mustafa Şimşekli, Kayyum olarak atanan ve başkanlık görevini yürüten Hatiçe Tol’dan görevi devraldı.CHP Parti Binasında Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Belediye Meclis Üyeleri...

Google Haberlere Abone ol
CHP Silifke ilçe başkanı seçilen Şimşekli görevi devraldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Silifke İlçe Başkanı seçilen Mustafa Şimşekli, Kayyum olarak atanan ve başkanlık görevini yürüten Hatiçe Tol’dan görevi devraldı.

CHP Parti Binasında Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Belediye Meclis Üyeleri ve Parti yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Mustafa Şimşekli, tek amaçlarının Silifke’ye ve CHP’ye yakışır bir şekilde uyum içinde çalışmak olduğunu vurguladı.

Bugüne kadar CHP’de görev alan eski yöneticilere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Şimşekli, “20 yıl aradan sonra belediye başkanlığını kazandık. Bundan sonra parti yönetimimiz ile belediye başkanlığımız uyum içinde çalışarak Silifke ve çevresine daha iyi hizmet yapmaya çalışacağız.” dedi.

Şimşekli konuşmasının devamında, “Doğru tektir, onu bulmak için tartışalım, ancak tartışmanın yerini ve zamanını iyi belirlememiz gerekir. Yer kesin ve kesin parti binamızdır. Buranın dışında yapılan tartışmalara lütfen fırsat vermeyelim, yapanları da ikaz edelim. Parti üyelerimizin belediyemiz ile olan sorunlarının çözümü için ilk müracaat edecekleri yer örgütümüzdür. Örgütümüz ile tartıştıktan sonra gereği yapılacaktır. Bu davranışımızla fazla zaman kaybını önlemiş olacağız, makamları boşuna meşgul etmeyeceğiz, onlara iş üretmeleri için olanak tanıyacağız."

CHP Silifke İlçe Başkanı Mustafa Şimşekli ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut da, “Huzur içinde bir seçim sürecini geride bıraktık. Göreve seçilen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 20 yıl sonra belediye başkanlığını aldık. İlçe yönetimi ile belediyenin huzur içerisinde çalışması hizmet üretmek açısından çok önemli. Önümüzde çok büyük hedefler var. Hedeflerimize ulaşmamız için birlik, beraberlik ve huzura ihtiyacımız vardı, bunu sağladık” dedi.

Toplantıda söz alan CHP İl yönetim kurulu üyeleri ile parti üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları vererek, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, gelen her insanın bayrağı biraz daha ileri taşımak için gayret göstereceğini vurguladılar.

CHP Parti binasında yapılan toplantının ardından Mehmet Ali Akça, Rabia Yılmaz Bal, Erkay Bilgen, Serpil Coşkun, Cengiz Deveci, Seher Eren, Nihat Karabacak, Emel Karaca, Seyfi Kaya, Hayrettin Kıcalı, Caner Sarıca, Münevver Sarımsakçı, Ersin Servi, Cemil Sungur, Aygör Uyar ve Ali Yüksel’den oluşan yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımına göre İlçe Başkanlığına Mustafa Şimşekli, Başkan Yardımcılıklarına Cemil Sungur ve Aygör Uyar, İlçe Sekreterliğine Rabia yılmaz Bal, Saymanlığa Yalçın Menteş, Bilişim sorumluluğuna Ersin Servi ve Eğitim Sekreterliğine Seher Eren getirildi. CİHAN

Yorumlar