CHP Seyhan adayı Karalar, gençlerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye başkan adayı Zeydan Karalar, Adana Gençlik Evi’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP Seyhan adayı Karalar, gençlerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye başkan adayı Zeydan Karalar, Adana Gençlik Evi’ni ziyaret etti.

CHP Adana Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Babayiğit ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, Seyhan’da kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Gençlerin sorularını yanıtlayan Zeydan Karalar, gençlik kollarından gelen biri olarak gençlerle birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

38 yıldır siyaset yaptığını belirten Karalar, “1976’da bu partiye başladım. 38 yıl geçti. Demokratik kitle örgütlerinde bulunmama rağmen il başkanlığı yapmama rağmen yine de temayül yoklamasından geçtim. 3 defa aday adayı oldum. Partimiz beni aday göstermedi ama 24 saat partiye çalıştım. 2009’da Seyhan’a aday adayı oldum gösterilmedim ama yine de gece gündüz çalıştım. Bu anlamda herkesin partimiz için çalışması lazım.” ifadelerini kullandı.

Karalar sözlerine şöyle devam etti; “Bir temayül oldu baskın bir önseçim. Birinci olacağımı da biliyordum. Bizler sosyal demokratlar olarak tabanın daha çok demokrat olmasını söylüyoruz. Gelinen süreçte bizi aday olarak gösterdiler. Bundan sonra partinin başarısı için el birliğiyle çalışmamız lazım. Rantiyeyi düşünmeyen insanlar yönetime geldiğinde neler olacağını göstermek işitiyoruz. 160 bin oy alacağımızı söyledik. Biz mühendisler biraz hesapçıyızdır. Gelinen noktada bakın referandumda da genel seçimde de alacağımız oyu hesapladık ve tutturduk. Önümüzdeki seçimde de el birliğiyle çalışıp en az 160 bin oyu alacağız.” dedi.
CİHAN

Yorumlar