CHP Sancaktepe İlçe Başkanı yol kenarında vurulmuş halde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Google Haberlere Abone ol
CHP Sancaktepe İlçe Başkanı yol kenarında vurulmuş halde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Dizlerinden vurularak otoban kenarına bırakıldığı öğrenilen Tosun’un durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ilçe binasına gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Hüseyin Tosun’la görüşmek istediklerini söyleyerek Tosun’u dışarı çıkardı. Şahıslarla birlikte dışarı çıkan Tosun, silahlı saldırıya uğradı. Dizlerinden 2 kurşunla vurulan Tosun, yaralı halde otoban kenarına bırakıldı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tosun, buradaki müdahalenin ardından Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Damar Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Tosun’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından CHP İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı ve Hüseyin Tosun’un yakınları hastaneye geldi. Yetkililerden bilgi alan Milletvekili Müslüm Sarı, basın mensuplarına olayla ilgili açıklama yaptı. Olayın siyasi bir boyutunun bulunmadığı kanısında olduğunu ifade eden Müslüm Sarı, “Elde ettiğimiz bilgilere göre akşam 5- 6 sıralarında Sancaktepe ilçe binamıza biri geliyor ve ilçe başkanımızla görüşmek istediğini söylüyor. Daha sonra orada görüşme gerçekleşmiyor. Oradan ayrılıyorlar başka bir yerde bir buluşma oluyor. Daha sonraki süreç hakkında fazla bilgi sahibi değiliz. Dizinden vurulmuş olarak otoban kenarında bulunuyor ilçe başkanımız. Daha sonra oradan hastaneye kaldırılıyor. Önce Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıyor fakat damarlarından bir tanesinde yırtık tespit edildiği için ciddi bir kan kaybı da söz konusu olduğu için kalp ve damar hastanesine getiriyorlar. Az önce ameliyata alındı. Sağlık durumu açısından bir ölüm tehlikesi yok. Detaylı bir araştırma jandarma ve polis ekiplerimiz tarafından. İlçe binamızın kameralarını incelemeye alacaklar. Resmi ifade daha alınmadı sabahleyin alınacak.” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN

Yorumlar