CHP'nin “Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi“

CHP’nin darbeye karşı düzenlediği mitinge katılacak olan AK Partililer, Tepebaşı TRT binası önünden Taksim Meydanı’ndaki miting alanına yürüyecek

Google Haberlere Abone ol
CHP'nin “Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi“
CHP’nin darbeye karşı düzenlediği "Cumhuriyet ve Demokrasi" mitingine katılacak olan AK Partililer, Tepebaşı TRT binası önünden Taksim Meydanı’ndaki miting alanına yürüyecek.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, milletin hep birlikte gösterdiği cesaret ve kararlılıkla başarısızlığa uğratıldığı belirtildi.

Bütün siyasi partilerin ve her kesimden insanın, darbeye karşı meydanlara çıkmaya ve demokrasi nöbeti tutmaya devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Meselenin 'memleket meselesi' olduğunu bilen AK Parti kadroları, CHP’nin Taksim Meydanı’nda darbeye karşı düzenlediği Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi’ne katılım sağlayacak. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Müezzinoğlu, TBMM Başkanvekilimiz Ayşe Nur Bahçekapılı, TBMM Grup Başkanvekilimiz Mehmet Muş, İl Başkanımız Dr. Selim Temurci, İstanbul Milletvekilimiz Mihrimah Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ve il yöneticilerimiz, CHP’li vatandaşlarımızın darbeye karşı yükselecek seslerine ortak olacak. Heyetimiz, teşkilat mensuplarımızla birlikte Tepebaşı TRT binası önünden Taksim Meydanı’ndaki miting alanına yürüyecek."

Yorumlar