CHP Mut adayı Küçük: İlçedeki gazinoları kaldıracağız

Mersin’in Mut ilçesi CHP Belediye başkan adayı Aslan Küçük, ilçenin ahlak ve ekonomisini kemiren gazinoları kaldıracağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Mut adayı Küçük: İlçedeki gazinoları kaldıracağız

Mersin’in Mut ilçesi CHP Belediye başkan adayı Aslan Küçük, ilçenin ahlak ve ekonomisini kemiren gazinoları kaldıracağını söyledi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Aslan Küçük, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. CHP Mut Belediye başkan adayı Aslan Küçük, seçildiği takdirde gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştıracak projeler ortaya koyacağını vurguladı. ‘Mut’un kan emicileri içkili eğlence merkezledir.’ diyen CHP adayı Küçük, “Şu an ilçede 17 gazino var. Bunların hepsini kapatacağım. Gazinolar, aile yapısına zararlı olduğunu gibi, çok sayıda boşanmaların sebebi. Gençlerimizi bu tür kötü alışkanlıktan kurtarmak için kültür ve spora önem vereceğiz. Gençlerimizin faydalanacağı kültür merkezi yapacağız.” diye konuştu.

Yapabileceği hizmetlerin sözünü verdiğini aktaran Aslan Küçük, “Sadece o koltuğa oturmak için halka yalan beyanlarda bulunmayız. Belediyeye geldiğimizde zaten ilk işimiz o kirli koltuğu ortadan kaldırmaktır. İlçeyi sanayi şehri yapmak için uğraş vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Ekonomisinin büyük bölümünün tarıma dayalı olan ilçede üretilen ürünlerin tanıtımı için çalışacaklarını dile getiren Aslan Küçük, “Tarım emek demektir. Çiftçimizin emeğinin en iyi şekilde pazarlamasını sağlayacağız. Mut’ta, zeytin, kaysı, erik, elma, şeftali gibi ürünler yetişiyor. Bu ürünleri, tüm ülkelere tanıtmak için pazar bulmak gerekir. Tarım ve hayvancılığa dayalı bir ilçe olarak daha da gelişmesi lazım. Süt endüstrisi için küçük işletmeler var ama büyük işletmelerimiz olsa fiyatlar daha yüksek olur. Biz üreticilerimize bu konuda yardımcı olmak için varız.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar