CHP Muğla Büyükşehir adayı Gürün: Muğla'da 13+1 istiyoruz

CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Gürün, il genelinde 13+1 takımını oluşturmak istediklerini belirterek, "Bir takım uyumlu, birbirleriyle anlaşabilen oyunculardan oluşuyorsa o takım büyük başarıların altına imza atabilir.

Google Haberlere Abone ol
CHP Muğla Büyükşehir adayı Gürün: Muğla'da 13+1 istiyoruz

CHP Muğla Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Gürün, il genelinde 13+1 takımını oluşturmak istediklerini belirterek, "Bir takım uyumlu, birbirleriyle anlaşabilen oyunculardan oluşuyorsa o takım büyük başarıların altına imza atabilir." dedi. Kavaklıdere ilçesinde, CHP seçim bürosu törenle açıldı. Törene Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Büyükşehir adayı Osman Gürün, Kavaklıdere İlçe Başkanı Mehmet Gülhan, belediye başkan adayı Mehmet Kemiksiz ve çok sayıda partili katıldı.

Başkan Gürün, burada yaptığı konuşmada Büyükşehir Kanunu'yla birlikte köylerin ve beldelerin kapatılarak mahalle statüsü kazanacağını söyledi. Mahallelere hizmetlerin büyükşehir ve ilçe belediyeleri tarafından götürüleceğini belirterek, "30 Mart yerel seçimlerinden sonra Muğla’da 396 köy, 48 belde kapatılarak mahalle olacak. Köylerin ve beldelerin kapatılmasıyla ilçe belediyesi, görev alanı içinde geniş bir alandan sorumlu hale gelecek. Muğla’da yerel yönetim olarak 13 ilçe belediyesi ve bir büyükşehir belediyesi hizmet verecek. Büyükşehir su, ulaşım, kanalizasyon, arıtma, mezbaha, itfaiye gibi birçok görevi yerine getirecek. Bütün ilde altyapıyla ilgili asli görev büyükşehire ait olacak." şeklinde konuştu.

Seçim bürosunun açılışının ardından milletvekilleri ve diğer partililer, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer’i makamında ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar