CHP Mudanya'da olağanüstü seçime ilk aday

Bursa’nın Mudanya ilçesinde emekli öğretmen Selahattin Avcı, 15 Haziran’da olağanüstü genel kurula gidecek CHP'de ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 10 yıllık aktif siyasi hayatında aldığı görevler ve kazanımlar sayesinde...

Google Haberlere Abone ol
CHP Mudanya'da olağanüstü seçime ilk aday

Bursa’nın Mudanya ilçesinde emekli öğretmen Selahattin Avcı, 15 Haziran’da olağanüstü genel kurula gidecek CHP'de ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

10 yıllık aktif siyasi hayatında aldığı görevler ve kazanımlar sayesinde CHP’ye dinamizm kazandırmak için CHP Mudanya İlçe Başkanlığı’na talip olduğunu söyleyen Selahattin Avcı, hoşgörü ve iyi niyetle çalışma için göreve talip olduğunu belirtti. Zamanın; kavga ve dedikodu üretmek değil, üreten ve paylaşan örgüt yapısını acilen hayata geçirme zamanı olduğunu ifade eden Avcı, işbaşına gelmeleri halinde üreten anlayışla vefayı, hakkı, emeği ve güveni ön plana çıkaran algıyı oluşturacaklarını kaydetti.

Bu arada İlçe Başkanı Erhan Özekin, olağanüstü genel kurulda ortak liste ve tek aday formülünü yaşama geçirmek için uğraş verdiklerini belirtti. İl Başkanı Metin Çelik ise 15 Haziran’da yapılacak genel kurulda aday olacak partililerin kişilerin veya bir ekibin değil, örgütün adayı olduğunu söyledi.

CHP Mudanya İlçe Başkanlığı’ndan yapılan basın açıklamasına, İl Başkanı Metin Çelik, İlçe Başkanı Erhan Özekin ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri ve partinin eski ilçe başkanları ile partililer katıldı. CİHAN

Yorumlar