CHP Milletvekili Öğüt: İmanla haramı birbirine karıştırdılar

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "İmanı harama karıştırarak, dinimizi sömüren, kutsal dinimizi, kutsal değerlerimizi öne çıkartıp, onu siyasete alet yapıp, hırsızlıkları da tescil edilenler, imanla haramı birbirine karıştırarak bu seçimleri almışlard.

Google Haberlere Abone ol
CHP Milletvekili Öğüt: İmanla haramı birbirine karıştırdılar

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "İmanı harama karıştırarak, dinimizi sömüren, kutsal dinimizi, kutsal değerlerimizi öne çıkartıp, onu siyasete alet yapıp, hırsızlıkları da tescil edilenler, imanla haramı birbirine karıştırarak bu seçimleri almışlardır." dedi.

Ardahan'da CHP geçtiğimiz günlerde Mahalli İdareler Seçimi'nde çıkan sonuçlara itiraz etmişti. Sandıklar tekrar açılmış ve sonuçlar AK Parti lehine olmuştu. Bu itiraza ilişkin açıklama CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt; laik, sosyal hukuk devletinin nereye gittiğini gözlerin gördüğünü ifade etti. Bu değerlerle ilgili bir seferberlik ilan edildiğini ifade eden Öğüt, şöyle devam etti:

"Dün akşam bütün genç arkadaşlarımızla birlikte bekledik sandık sonuçlarını. Çocuklarla konuştum, tehditler, işten çıkarmalar, damga vurmalar, işaret vurmalar. Dün tespit ettim, 25 tane genç çocuğumuz işten çıkmış. Biz bunlara sahip çıkacağız mutlak suretle. İmanı harama karıştırarak, dinimizi sömüren, kutsal dinimizi, kutsal değerlerimizi öne çıkartıp, onu siyasete alet yapıp, hırsızlıkları da tescil edilenler, imanla haramı birbirine karıştırarak bu seçimleri almışlardır. Hırsız yakalanıyor. Ayakkabı kutularında para, evlerde para, kasalarda paralar yakalanıyor. Konuşulan bantlar, ses kayıtları hepsi mevcut. Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı. Adam çıktı milleti öyle bir bastırdı ki öyle bir ikna etti ki ben hala hayret ediyorum. Türkiye geneline baktığım zaman, hırsızlıklar, rüşvet ve de Kur'an'ın Bakara Suresi'yle dalga geçen bakan ve arkadaşları örtbas ettiler. Bunlar galip geliyor, biz mağlup oluyoruz." CİHAN

Yorumlar