CHP Mersin adayı Özcan: Toroslar'ı hareketlendireceğiz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Macit Özcan, yapacakları yatırımlarla Toroslar'ı hareketlendireceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Mersin adayı Özcan: Toroslar'ı hareketlendireceğiz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Macit Özcan, yapacakları yatırımlarla Toroslar'ı hareketlendireceklerini söyledi. Seçim çalışmaları kapsamında merkez Toroslar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Özcan, ilçe belediyesinin bugüne kadar bölgede ticareti geliştirecek yatırım yapmadığını öne sürdü.

Toroslar'ın diğer ilçelere göre ekonomik anlamda daha durgun bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Özcan, "Toroslar adayımızla bu durgunluğu giderecek projelerimiz hazır. Bir ay içerisinde faaliyete girecek olan yeni otogar sayesinde Toroslar’da büyük bir ekonomik canlılık yaşanacak. Otogarın Toroslar ilçesinde yer alacak olması başta konaklama, ulaşım ve yiyecek içecek olmak üzere birçok ticari sektörün buraya taşınması anlamına geliyor ki bu durum, ilçede ekonomik bir hareketlenme ve canlılık oluşturacak." dedi. Yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle Toroslar'ın büyük bir köy görüntüsünden çıkacağını söyleyen CHP adayı Özcan, "Mersin’in en büyük genişleme alanına ve yatırım için binlerce dönüm arsaya sahip olan Toroslar, hakettiği konuma bizimle kavuşacaktır. Böylece Toroslar’da hareketlenecek olan ticari hayat, buradaki esnafımızı da olumlu yönde doğrudan etkileyecektir." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar