CHP'li vekil sinsice yumruk attıktan sonra kaçıyor VIDEO

AK Partili milletvekillerine arkadan yumruk sallayan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan sonra, burnu kırılan AK Partili Fatih Şahin'in de aynı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Şahin'e sinsice yaklaşan CHP'li milletvekili yumruğu attığı gibi kaçmaya başlıyor

Google Haberlere Abone ol
CHP'li vekil sinsice yumruk attıktan sonra kaçıyor VIDEO

Sonhaberler | Haber Merkezi 

TBMM Genel Kurulu'ndaki kavgalarda CHP'li vekillerin sinsice davranışları, AK Partilileri arkadan yumruklamaları gündeme damgasını vurdu. AK Partili milletvekillerine arkadan yumruk sallayan CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan sonra, burnu kırılan AK Partili Fatih Şahin'in de aynı saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Şahin'e sinsice yaklaşan CHP'li milletvekili yumruğu attığı gibi kaçmaya başlıyor. AK Partili vekiller ise kaçan vekili yakalamaya çalışıyor. AK Partili Şahin, kendisine o şekilde vuran milletvekilinin CHP Antalya Milletvekili Nefi Kara olduğunu açıkladı. Nefi Kara ise yumruklu saldırıyı inkar etti; ancak ortaya çıkan kamera görüntüleri Nefi Kara'yı ele verdi. Görüntülerde Kara'nın sinsice yakalaşarak yumruk atışı ve ardından kaçışı görülüyor. 

FATİH ŞAHİN: BANA VURAN NEFİ KARA'YDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, anayasa değişiklik teklifinin görüşmeleri sırasında Genel Kurulda yaşanan kavgada kendisine yumruk atan kişinin, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara olduğunu söyledi. Şahin, TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişiklik teklifi görüşmelerinde çıkan kavgada yaralandığını anımsattı. Şahin, "Bana yumruk atan CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara idi" dedi.

İNKAR EDEN KARA'YI KAMERALAR ELE VERDİ

Milletvekili Kara ise kavga sırasında kendisine yumruk atıldığını, hastanede halen tedavisinin devam ettiğini söyledi. Kara, Fatih Şahin'e yumruk atılmasına ilişkin, "Öyle bir durumu hatırlamıyorum. Böyle bir şey söylediler, üzüldüm de. Fatih Bey'in fotoğrafını gösterdiler. Ben ona niye vurayım? Acil servise geldiğim ana kadar olan sürede kopuk kopuk hatırlayamadığım anlar var." diye konuştu.

Arbede sırasında kendisinin darp edildiğini iddia eden CHP'li Niyazi Nefi Kara'nın, AK Partili Fatih Şahin'e yumruk atıp hızlıca uzaklaştığı anların görüntüleri ortaya çıktı. CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara'nın Şahin'e yumruk atıp, hızlıca oradan uzaklaştığı anların görüntüleri ortaya çıktı. 

ENGİN ALTAY DA ARKADAN YUMRUK ATMIŞTI

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da bir arbede sırasında AK Partili vekilin arkasından saldırarak yumruklar atmıştı. Kameralara yansıyan görüntülerde her şey açıkça ortada olduğu halde Engin Altay, "Ben yumruk atmadım. Attıysam namerdim" demişti. 

Yorumlar

ihsan kaçmakla kalmıyor birde milleti yanıltmak içim yalan tivit atıyor bunlardan milletvekili oluyrmu yahu tuvalet bekçisi bile olmaz