CHP İzmir İl Başkanı Engin: Adaylarımız kesinleşti, değişiklik olmayacak

CHP İl Başkanı Ali Engin, partisinin İzmir adaylarının kesinleşerek açıklandığını, bir değişikliğin söz konusu olmayacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir İl Başkanı Engin: Adaylarımız kesinleşti, değişiklik olmayacak

CHP İl Başkanı Ali Engin, partisinin İzmir adaylarının kesinleşerek açıklandığını, bir değişikliğin söz konusu olmayacağını söyledi. Aday adaylığı sürecinde bütün partililerin parti kültürü ve terbiyesine uygun bir yarış içinde olduğunu belirterek, “Aday adaylığı dönemi, adayların açıklanmasının ardından sona ermiştir. Artık adaylarımızın etrafında kenetlenme vakti.” dedi. Aday gösterilmeyenlerle onların yakınlarının tepkilerinin normal olduğunu ancak demokratik haklar sınırında kalması ve artık sona erdirilmesi gerektiğini kaydeden Engin, partiye zarar verecek noktaya getirilmemesi gerektiğini vurguladı: “Artık adaylarımız kesinleşmiştir ve hem MYK hem de PM kararlarıyla bu sürece son nokta konmuştur. Aday adaylığı sürecinde gösterdikleri faydalı ve seviyeli çalışmaları için tüm arkadaşlarıma canıgönülden teşekkür ediyor, aynı tavrı adaylarımızı desteklerken de göstereceklerinden zerre kadar şüphe duymuyorum.”

'MYK TOPLANTILARINDAN KİMSE MEDET UMMASIN'

CHP Genel Merkezi'nin aday belirleme çalışmalarını tamamladığını, hiç kimsenin MYK toplantılarından medet ummaması gerektiğini söyleyen İl Başkanı Engin, “Zaten MYK’mızın da aday değiştirme gibi bir yetkisi yok. Olay bu kadar açıkken ve artık adaylarımız kesinleşmişken hiç kimsenin, bu yönde yapılacak amaçsız ve umutsuz çalışmaların, dedikoduların içinde yer almamasını istiyoruz. Partililerimizin şunu da bilmesi gerekir ki CHP ile hiçbir alâkası olmayan bazı kişiler ve gruplar da partimizde sanki bir kriz varmış, sanki hâlâ değişiklik olacakmış havası yaratmaya çalışmaktadır. Artık adaylarımız belirlenmiştir ve değişiklik söz konusu değildir. Bu bilinçle aday adaylığı sürecinde yaşanan birlik ve beraberliği aynen devam ettirerek, bu enerjiyle de İzmir'de koyduğumuz 30+1 hedefine daha güçlü bir şekilde, adaylarımızın etrafında kenetlenerek koşar adım ilerleyeceğiz.” dedi. CİHAN

Yorumlar