CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Takke düştü, kel göründü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bornova, Kemalpaşa ve Bayraklı ilçelerine gitti.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Takke düştü, kel göründü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bornova, Kemalpaşa ve Bayraklı ilçelerine gitti. Bornova'da Evka-4 seçim bürosu açılışının ardından Kemalpaşa’da mitinge katıldı. Burada yaptığı konuşmada, “Gençlerimizin, çocuklarımızın, hanımlarımızın spor yapabileceği çok amaçlı salonlar kurduk. Kiraz gibi narin bir meyve üretiyorsunuz, bunun için ova yollarınızı asfaltladık. Ova yollarınız yapıldıktan sonra ürününüz Türkiye’ye ve dünyaya açıldı. Arıtmanız yapıldı, su şebekeniz yenilendi. KOSBİ’nin sorunlarını çözdük. Ezenden değil, ezilenden yana olduk.” dedi. İktidarın İzmir’in önünü kesmek için her türlü yola başvurduğunu iddia eden Koacoğlu, “76 milyon vatandaşımız, AKP’nin gerçek yüzünü Gezi Parkı olaylarında ve 17 Aralık’ta gördü. Artık takke düştü, kel göründü.” şeklinde konuştu.

Başkan Kocaoğlu, CHP Bornova Belediye başkan adayı Olgun Atilla ile birlikte katıldığı seçim bürosu açılışındaki konuşmasında ise şunları söyledi: “Türkiye ekonomik krizde, çünkü AKP bu ülkenin kaynaklarını kalkınma, üretim ve aşımızın büyümesi için kullanmadı. Yandaşlarının, akrabalarının, kendi yaratmak istedikleri zenginlerin ceplerini doldurdu. Milletin aşı için değil, kendi yandaşları için çalıştılar. Operasyon yaptıklarında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni de kendi belediyeleri gibi sandılar. Dediler ki, ‘Bir büyükşehir belediyesinde mutlaka bir şey buluruz. Bulursak hem belediyeyi hem CHP’yi yeneriz, mahvederiz.’ ama bulamadılar, çünkü bizim yönetim anlayışımız, insana ve millete bakışımız, kul hakkına, kamu malına bakışımız onlar gibi değildi. Yüzümüzün akıyla çıktık. Bütün bilirkişi raporları lehimize geldi. Bugün dünya ölçeğinde Türkiye’nin en güçlü, sağlam, güvenilir kamu kurumuyuz. Bunu her türlü engellemelere rağmen başardık.” CİHAN

Yorumlar