CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Şehremini seçiyorsunuz, ona göre dikkat edin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Bornova ilçesi Çamdibi semti ve Konak ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Şehremini seçiyorsunuz, ona göre dikkat edin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Bornova ilçesi Çamdibi semti ve Konak ilçesinde vatandaşlarla biraraya geldi. CHP Bornova adayı Olgun Atilla’nın evsahipliğinde düzenlenen Balkan Konseri’ne katılan Kocaoğlu, “Çamdibi, tarihî bir gün yaşıyor. Bütün hemşehrilerimiz ayağa kalkmış. 30 Mart’ta hem CHP adaylarını belediye başkanı yapmak için yola çıkmış hem de AKP iktidarına bir ders vermek, ülkeyi düştüğü bu karanlıktan çıkarmak için karar vermiş.” dedi.

Gezi olaylarından itibaren iktidara duyulan güvenin ortadan kalktığını iddia eden Başkan Kocaoğlu, “Bir AVM inadı uğruna sekiz çocuğumuzu kaybettik. Bu anlayış, insanı parayla bir tutuyor. İnsan en yüce varlıktır. Ülkeyi yönetenler bunu bilmek zorunda. Siyaset ülke için yapılır, para kazanmak için yapılmaz. Emeksiz servet, hiçbir işe yaramaz.” şeklinde konuştu. 30 Mart’ta eskilerin deyimiyle İzmir’e “şehremini”, yani şehrin güvendiği insanın seçileceğini belirterek, “Bu seçimde kentinize şehremini seçiyorsunuz, ona göre dikkat edin. Namuslu insanları seçip kentin ve ülkenin idaresini teslim etmek zorundayız.” dedi.

Kocaoğlu, daha sonra CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği yürüyüşe katıldı. Konak Pier önünden Gündoğdu Meydanı’na kadar süren meşaleli yürüyüşte Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven ve Rıza Türmen, CHP Konak adayı Sema Pekdaş ile kalabalık bir vatandaş topluluğu yer aldı. CİHAN

Yorumlar