CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Bunlar güvenilirliklerini kaybetti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, partisinin Bayraklı ilçe seçim bürosunun açılışına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Bunlar güvenilirliklerini kaybetti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, partisinin Bayraklı ilçe seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılıştan önce İzmir milletvekilleri Oğuz Oyan ve Hülya Güven, CHP İl Başkanı Ali Engin ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte sokaklarda yürüdü.

Sevgi Yolu’ndaki seçim bürosunun açılış töreninde konuşan Başkan Kocaoğlu, "2009 yılındaki seçimden önce değişik hesaplar gözeterek ilçeleri bölen iktidar partisi amacına ulaşamadı. Sonuçta Bornova’yı da aldık, Bayraklı’yı da. İktidar partisinin ne yapmak istediği çok iyi anlaşılmadan, İzmir ileriyi gördü. İlk kararı İzmir verdi. İzmir ilklerin kentidir, öncü kenttir. Şimdi yeni bir çalışma yapıyorlar. Kendi yaptıkları olumsuz işleri bize mal etmeye çalışıyorlar.” dedi. AK Parti’nin 11 yıllık iktidarını değerlendiren Kocaoğlu, “Artık yokuş aşağıya iniyorlar. Ne iş yaparsanız yapın insan ilişkilerinde, ticarette, siyasette güven çok önemli. Güvenilir insansanız işinizi yürütürsünüz, güvenilir siyasetçiyseniz seçilirsiniz ama bunlar güvenilirliklerini kaybettiler. Bugün AKP’nin Genel Başkanı ve bürokratlarına güvenen var mı? O zaman bitti demektir. Devamlı algı yönetimiyle milletin kafasını bulandırırlar. Bunların İzmir’le geçinmeye, İzmir’le barışmaya, yani bizleri sevmeye niyeti yok.” dedi. CİHAN

Yorumlar