CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Benim kitabımda insanlar arasında ayrım yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmalarına Bornova ilçesinde devam etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Kocaoğlu: Benim kitabımda insanlar arasında ayrım yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, seçim çalışmalarına Bornova ilçesinde devam etti. Ziyaret turlarına Kara Nakliyecileri Sitesi’nden başlayan Kocaoğlu, ardından sırasıyla Işıkkent, Pınarbaşı, Doğanlar, Mevlana, Naldöken, Çamkule, Merkez, Zafer ve Meriç mahallelerini ziyaret etti. Kocaoğlu’na, CHP Bornova Belediye başkan adayı Olgun Atilla da eşlik etti. 46 yıldır Bornova’da yaşadığını dile getiren Başkan Kocaoğlu, “Hiç ayrım yapmadım. Benim kitabımda insanlar arasında din, mezhep, etnik köken ayrımı yapmak yok. Biz yine ayrım yapmadan, yine insanımızın hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Işıkkent’teki Kara Nakliyecileri Sitesi’nde esnafla biraraya gelen Başkan Kocaoğlu, lojistik sektörünün sıkıntılarını iyi bildiğini ve site esnafının ulaşım problemini çözmek için hazırladıkları büyük çaplı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Bölgeye yapacakları geniş yollar ve yer altı otoparklarının yanısıra çevre yolu bağlantılarını da sağlayacaklarını belirterek, “Yeşildere üzerinde yaptığımız Homeros Bulvarı’nı 100 milyon lira kamulaştırma bedeliyle önce otogara, sonra çevre yoluna bağlayacağız. Bornova'da Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Manisa yoluna kadar uzatacağız." diye konuştu. Ekonomik sıkıntıların nakliyat sektörünü de etkilediğini dile getirerek, “Deniz ulaşımında ÖTV yok, hava ulaşımında yok ama kara ulaşımında var. Karadaki insanlar üretim yapsın diye sektöre cansuyu verilmelidir.” dedi.

Başkan Kocaoğlu, Naldöken semtindeki seçim bürosunun açılışına da katıldı. Burada yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinden kurtulmanın yolunun sandıktan geçeceğini belirterek şunları kaydetti: “İzmirli kendine 'gavur' diyeni affetmez. İzmirli kendine, 'Sümüklü çocuğa benziyor.' diyeni affetmez. İzmirli, 'Bu kentin milletvekili olmaktan hicap duyuyorum.' diyeni affetmez. İzmirli, 'İzmir AKP’ye muhtaç.' diyeni affetmez. AKP adayı, bu kez de İzmir’e 'yorgun ve bitkin' benzetmesi yapmış. Sen bu İzmir’den bu kadar rahatsız oluyorsan, niye gelip büyükşehir belediye başkan adayı oluyorsun? 30 Mart’ta biletini kessinler diye mi aday oluyorsun? 30 Mart’ta hep beraber biletini keseceğiz.” CİHAN

Yorumlar