CHP İzmir adayı Başkan Kocaoğlu Torbalı'da miting yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve CHP Torbalı adayı Ufuk Yörük miting düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Başkan Kocaoğlu Torbalı'da miting yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve CHP Torbalı adayı Ufuk Yörük miting düzenledi. Cumhuriyet Mahallesi Meydanı’ndaki kalabalığa seslenen Kocaoğlu, “Aranızda bu miting için Ankara’dan, İstanbul’dan, Balıkesir’den, Bursa’dan gelen var mı? Meydana başka kentlerden insan getirip taşıma suyla değirmeni döndürmeye çalışanlara selam olsun.” dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın her İzmir ziyaretinde Gündoğdu Meydanı’nı değişik illerden gelen insanlarla doldurduğunu ve yedi sekiz senedir aynı şeyleri söylediğini iddia eden Başkan Kocaoğlu, “Bir belediye başkanıyla uğraşmak, ona laf yetiştirmek, koskoca Başbakan’ın hiç de ayıbına gitmiyor. Ben de Türkiye Cumhuriyeti’nin, devletimin, milletimin başbakanı olduğu için Sayın Başbakan’a söz söylemeyi kendime yakıştıramıyorum. Bizim devlet terbiyemiz bunu gerektiriyor. İki gün önce yine esti, yağdı, gürledi. İzmir’de yaptıkları işleri ben size anlatayım: 11 kilometre Kuzey Çevre Yolu, yap-işlet-devretle ceplerinden bir kuruş para çıkmadan, arkadaşına yaptırdığı havayolu terminali, biraz bölünmüş yol, bir de Beydağ Barajı.” şeklinde konuştu. AK Parti hükümetinin İzmir’i sevmediğini öne süren CHP adayı Kocaoğlu, “İzmir’e geliyorlar, ağıza alınmayacak lafı söyleyip gidiyorlar. Bunlar İzmir’i ve İzmirliyi sevmiyorlar. İzmir’e yatırım yapmıyorlar. Yapmasınlar. Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimiz, İzmirli işadamlarımız ve 4 milyon İzmirliyle beraber kendi başımıza kalkınacak, insanı da, parası da, malı da, mülkü de, inancı da olan bir iliz. Biz 10 senedir zaten kendi kendimize kalkınıyoruz. Kendi gücümüzle kalkınıyoruz, kendi göbeğimizi kendimiz kesmesini biliyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar