CHP İzmir adayı Başkan Kocaoğlu: Bizde uçan kaçan proje yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Anadolu Birliği Dernekleri’ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP İzmir adayı Başkan Kocaoğlu: Bizde uçan kaçan proje yok

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Aziz Kocaoğlu, Anadolu Birliği Dernekleri’ni ziyaret etti. CHP Milletvekili Alaattin Yüksel, Konak adayı Sema Pektaş ve Bornova adayı Olgun Atilla'nın da katıldığı ziyarette, yaptıkları yatırımlarla yeni hedef ve projelerini anlatan Kocaoğlu, “Bizde uçan kaçan proje yok. Hepsi insana dokunacak. Bütün projelerimizi hayata geçirebilecek güçteyiz.” dedi.

Dernek Başkanı Koçali Al’ın evsahipliğindeki ziyarette çok sayıda hemşehri derneğinin yöneticileri de hazır bulundu. Burada konuşan Kocaoğlu, 10 yılda İzmir’in emin adımlarla kalkındığını, yeni projelerle kalkınmanın daha da artarak süreceğini söyledi: “Yerel yönetimler, kentin ihtiyaçlarını karşılar. 10 senedir bizim bir farkımız var. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak başlattığımız yerelde kalkınma politikasıyla belediye hizmetleri dışında, kentin ve kentlinin kalkınması için çalışıyoruz. Sınavımız, yaptığımız işler ve hemşehrilerimizle ilişkilerimiz. Ayrım yapmadan herkese adil davranıyoruz.”

CHP Milletvekili Yüksel ise bir yolsuzluk operasyonu sonucunda Başkan Aziz Kocaoğlu ve bürokratlarının yargı karşısına çıktığını hatırlattı. “Sabah-ATV Yolsuzluğu Fezlekesi” kitabını herkesin okuması gerektiğini belirterek, “Mahkeme kararıyla yapılan yasal dinlemelerden oluşan fezlekenin birinci sayfasında, fezlekenin lideri olarak AKP Büyükşehir adayının görevlendirilmiş olduğu yazıyor. ‘Aklanmadan burada dolaşıyor olması doğru değil.’ dedik. ‘Sizin de belediye başkanınız 397 yılla yargılanıyor.’ dediler ama bizim belediye başkanımız adaletin karşısına çıktı, 100 saat süren yargılamaya katıldı ve aklanarak çıktı.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar