CHP İl Başkanı Horasan: Ali Erdoğan'ı polemiğe çekmek yanlış

Son günlerde Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın, CHP Genel Merkezi tarafından aday olarak gösterileceği söylentileri üzerine İl Başkanı Bülent Horasan bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
CHP İl Başkanı Horasan: Ali Erdoğan'ı polemiğe çekmek yanlış

Son günlerde Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın, CHP Genel Merkezi tarafından aday olarak gösterileceği söylentileri üzerine İl Başkanı Bülent Horasan bir açıklama yaptı. CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz tarafından başlatılan kampanyalar ve son durum hakkında konuşan Horasan, “Ortada somut bir şey yok. Bağımsız Belediye Başkanı Ali Erdoğan’ın partimize yapmış olduğu resmî bir müracaatı da yok. Durum böyle olunca Ali Erdoğan’ı böyle polemiğin içine çekmenin bir anlamı yok.” dedi.

Uşak’ta başlatılan imza kampanyasının demokratik hakkın kullanılması olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Horasan, “Ben bu tarz kampanyalara doğru ya da yanlış diyemem. Uşaklı partililerimiz, demokratik haklarını kullanıyor. Ben il başkanı olarak son gelişmeleri, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na aktardım. Salı günü Milletvekilimiz Dilek Hanım da Ankara’ya gitti, durumu aktardı. Genel merkezimiz çalışma yapıyor. Son kararı genel merkezimiz verecek. Uşak’ta CHP olarak bütün gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmalar örgütümüze yayarak topluca devam ettiğimiz sürece belediye başkanlığını alacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar