CHP İl Başkanı Çelik’ten Başkan Türkyılmaz’a ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Türkyılmaz’ı Metin Çelik başkanlığındaki CHP Bursa İl Örgütü de ziyaret ederek, başarısından dolayı kutladı.

Google Haberlere Abone ol
CHP İl Başkanı Çelik’ten Başkan Türkyılmaz’a ziyaret

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Türkyılmaz’ı Metin Çelik başkanlığındaki CHP Bursa İl Örgütü de ziyaret ederek, başarısından dolayı kutladı. Ziyarette Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Ihlamur ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen de hazır bulundu. CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP’nin 20 yıl sonra Mudanya’da Hayri Türkyılmaz’la yerelde iktidara gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkyılmaz’la Mudanya Belediyesi'nin büyük başarılara imza atacağından emin olduğunu kaydetti.

Bugüne kadar Mudanya’da Büyükşehir’in yetki alanları dışında bir çivi çakılmadığını öne süren Çelik, “Bundan böyle Hayri Türkyılmaz, Mudanya’ya katkı koyacaktır. Mudanya’nın da Nilüfer gibi gülümsemesini diliyoruz” diye konuştu.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise seçim döneminde kendisine destek veren ve görev alan herkese teşekkürü borç bildiğini söyledi. Uzun bir aradan sonra sosyal demokrat belediyeciliği Mudanyalılarla yeniden ve büyük bir katılım ve coşkuyla tanıştırdıklarını belirten Türkyılmaz, “Mudanya’da her zaman halkın belediyesi ve halkın başkanı olacağız” dedi
CİHAN

Yorumlar