CHP İl Başkanı Çavuşoğlu: Haramilerin saltanatını yıkmak için birlik olalım

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 30 Mart 2014'te Türkiye’nin demokrasi, hukuk ve insan hakları açısından kader seçimleri olduğunu, 15 Şubat'ta Denizli’den temiz siyaset startı verdiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP İl Başkanı Çavuşoğlu: Haramilerin saltanatını yıkmak için birlik olalım

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 30 Mart 2014'te Türkiye’nin demokrasi, hukuk ve insan hakları açısından kader seçimleri olduğunu, 15 Şubat'ta Denizli’den temiz siyaset startı verdiklerini söyledi. Ülke genelinde özlemini duydukları temiz siyaseti halkı iradesiyle egemen kılmak amacıyla 15 Şubat'ta Çınar Meydanı'nda toplanacaklarını belirten Çavuşoğlu, “Bizler başkaları gibi kapalı salonlarda halktan uzakta değil, açık alanlarda halkla beraber siyaset yapmak istiyoruz. Bizler karanlık ilişkilerle rüşvet ve dolandırıcılığın bulaştığı siyaseti değil, onurluca bir yaşam isteyen insanlarımızla emeğin ve üretimin hakça bölüşüldüğü bir düzeni sağlayacak siyaseti istiyoruz.” dedi.

Siyaseti ahtapot kolları gibi hırsızlık, yolsuzluk, haksızlık ve hukuksuzluğun sardığını iddia eden İl Başkanı Çavuşoğlu, “Şimdi temizlik zamanı diyoruz. Halkımıza, 'Bu düzeni süpür gitsin' çağrısı yapıyoruz. CHP Denizli İl Örgütü olarak ilçe başkanlarımızdan belediye başkan adaylarımıza, yöneticilerimizden gençlik ve kadın kollarımıza kadar üyelerimiz ve temiz siyaset isteyen halkımızla birlikte tek ses, tek yürek olacağız. Haramilerin saltanatını yıkmak ve kutsal değerlerimizi siyasete alet edenlere karşı gelin, hep birlikte güçlü olalım.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar