CHP heyeti Tatvan’da

CHP Parti Meclisi üyelerinden oluşan bir heyet, Bitlis’in Tatvan ilçesine gelerek Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi. Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nu yöre halkına tanıtmak ve oy istemek üzere Tatvan ilçesine gelen...

Google Haberlere Abone ol
CHP heyeti Tatvan’da

CHP Parti Meclisi üyelerinden oluşan bir heyet, Bitlis’in Tatvan ilçesine gelerek Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istedi.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nu yöre halkına tanıtmak ve oy istemek üzere Tatvan ilçesine gelen CHP ekibi, burada yaptıkları iftardan sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. CHP grubu adına açıklamalarda bulunan CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Hüseyin Saygılı, “Seçim çalışmaları ile ilgili il ve ilçe başkanlarımızla neler yapılabileceğini tartışıp konuşacağız. Aynı zamanda sivil toplum örgütlerini de gezerek İhsanoğlu için destek isteyeceğiz. Bunları anlatmaya geldik” dedi.

Cumhurbaşkanlığı için yarışan 3 adayın eşit şartlarda yarışmadığını vurgulayan Saygılı, “Adaylık sürecinde devletin bütün imkanlarını kullanan bir Başbakan var. Özellikle programlarda bütün yayın organlarını lehine kullanarak kendine büyük ölçüde avantaj sağlamıştır ve bu koşullarda seçilere gitmektedir. Bu hukuki olabilir ancak adil değildir, ahlaki değildir, etik değildir. 12 yıldır iktidarda olan ve yanlış politikalar yürüten, bununla da bölge halkına zarar veren bir başbakanın Cumhurbaşkanı olmasını istemiyoruz" dedi.

Yapılan basın toplantısına CHP Parti Meclis Üyesi Hüseyin Yaşar, CHP 23. dönem Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, CHP Bitlis İl Başkanı Çetin Yavuz, Tatvan İlçe Başkanı Maruf Kızılağaç, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı. CİHAN

Yorumlar