CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu'dan, Zeydan Karalar'a tebrik ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Seyhan Belediye Başkanlığı'na seçilen Zeydan Karalar’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret tebriklerini iletti.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu'dan, Zeydan Karalar'a tebrik ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Seyhan Belediye Başkanlığı'na seçilen Zeydan Karalar’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret tebriklerini iletti.

İl Başkanı Orhan Sümer’in de eşlik ettiği Sezgin Tanrıkulu, Zeydan Karalar’ın örgütçü ve başarılı bir insan olduğunu söyledi. Tanrıkulu, "Adana’da 3 belediye başkanlığını kazandık. Genele baktığınız zaman bu bir başarıdır. Gönül isterdi ki büyükşehiri de alalım ancak olmadı. Seyhan Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Zeydan Karalar da örgütçü, halk tarafından sevilip sayılan bir insan. Kendisinin seçileceğinden kuşkum yoktu. Bundan sonra Seyhan’da önemli hizmetlere imza atacağını biliyorum." ifadelerini kullandı.

Zeydan Karalar’ı ziyaret ettikten sonra partililerle de bir süre sohbet eden Tanrıkulu, 5 aydır aralıkksız çalışan ekibi tebrik etti. Tanrıkulu, "5 aydır Seyhan’da büyük bir emek veriyorsunuz. Hiçbir yeri boş bırakmayıp, sürekli çalıştınız. Örgütlü bir mücadelenin dayanışma içerisinde bir mücadelenin başarı getireceğini tüm Türkiye sizden öğrendi. Bunu da beraber başardınız. 25 yıldır alınamayan bir belediyeyi aldınız. Burada sizin emeğiniz ve karşılıksız çabalarınız ile Seyhan’ı aldınız. Tabi ki bunda doğru bir seçim olan Zeydan Karalar’ın büyük katkısı var." şeklinde konuştu.

TANRIKULU: ÖZVERİLİ ÇALIŞMANIZA DEVAM EDİN

Ağustos ayında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimini hatırlatan Sezgin Tanrıkulu, belediye seçimlerinde yapılan özverili çalışmanın devam etmesini istedi. Tanrıkulu, "Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu dayanışmanızı bozmadan Adana’da daha iyi çalışacağınız bir ortam var. Adana’da 3 belediyeyi kazandık. Bu belediyelerin haktan aldığı enerjiyle başarılı olacağınıza da inanıyorum. Siyaset seçimden seçime değil her ortamda yapılacak bir iştir. Örgütümüz açık kalacak ve seçim varmış gibi çalışacağız. Hukuku ve ahlaki değerleri hiçe sayarak çalışan bir iktidar var. Bu iktidara karşı hep birlikte çalışıp zafer kazanacağız." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Zeydan Karalar da özverili çalışmalarının devam edeceğine vurgu yaptı.
CİHAN

Yorumlar