CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Son gülen halk olacaktır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, partilerine halktan büyük ilgi ve sevgi olduğunu, bunun sandığa yansıyacağını, son gülenin halk olacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin: Son gülen halk olacaktır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, partilerine halktan büyük ilgi ve sevgi olduğunu, bunun sandığa yansıyacağını, son gülenin halk olacağını söyledi. Keskin, Denizli Büyükşehir başkan adayı Kazım Arslan, Merkezefendi Belediye başkan adayı Arif Balkanay, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven’le birlikte Atatürk Bulvarı’ndan başlayarak esnaf ziyareti yaptı.

Bayramyeri esnafını dolaşarak hayırlı cumalar dileyen Genel Başkan Yardımcısı Keskin, partilerine ilginin mutlaka sandığa yansıyacağını savundu: “Ziyaretlerde gördüğümüz esnafların, yurttaşların bu çok sıcak ilgisi, vatandaşın tüm yurtta artık mutlaka iktidarın değişmesini arzuladığını gösteriyor. Denizli'de de ilçelerimizde de değişiklik isteyen halkın, itibarı yüksek adaylarımıza teveccüh gösterdiği gün gibi açık. Bu ilgi ve sevgi inşallah sandığa yansıyacak, son gülen halk olacaktır.” CİHAN

Yorumlar