CHP Gazientep Belediye Adayından Ucuz Su Sözü

Seçim çalışmalarına devam eden CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye başkan adayı Akif Ekici, mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
CHP Gazientep Belediye Adayından Ucuz Su Sözü

Ekici, Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandıklarını vurgulayarak, halka, suyu yüzde 25 daha ucuz vereceklerini açıkladı.

Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde seçim çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediye başkan adayı Akif Ekici, yerel iktidara çok yaklaştıklarını ve halkın ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandıklarını belirten Ekici, “Halkımıza suyu ucuzlatmayı söz veriyoruz. Belediyeye geldiğimiz ilk gün suyun fiyatını yüzde 25 ucuzlatacağız. Yoksul halkımıza 10 tona kadar kullandığı suyun bedelini belediye olarak biz karşılayacağız.” dedi.

Kadınlara da 'Gazi Kart' vereceklerini dile getiren Ekici, “Kadına verilmek üzere Gazi Kart hazırladık. Bu karta her ay 200 lira yükleyeceğiz ve halkımız bu parayı istediği gibi harcayabilecektir.” diye konuştu.

"RANT SAĞLAYANLARA GÖZ YUMMAYACAĞIZ"

Kenar mahallelere doğalgaz getireceklerini ve vatandaşlara doğalgaz sobalarını ücretsiz vereceklerini vurgulayan Ekici, şöyle devam etti: “Şehrimizin en önemli sorunlarından birisi olan imar sorunlarını, şehri dört bir yandan imara açarak biz çözeceğiz. Şehri küçük bir alana sıkıştırarak rant sağlayanlara göz yummayacağız. Trafik sorununu 2 yıl içerisinde kökünden çözmek için projelerimiz hazır. Bize güvenin, bize destek verin. Nasıl bir belediyecilik yapılırmış tüm Türkiye’ye bunu gösterelim.”

Gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyleyen Ekici, şöyle dedi: “Biz halkımıza güveniyor ve 30 Mart'ta sandıktan CHP’nin başarı ile çıkacağına inanıyoruz. Sözde değil gerçek uygulanabilir projelerimizle geliyoruz.”

Yorumlar