CHP, Dörtyol belediye meclis üyelerini tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Dörtyol'da belediye meclis üyelerini tanıttı. CHP, Dörtyol Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Metehan Duduoğlu’nun belediye meclis listesinde yer alan isimleri kamuoyuna tanıtmak amacıyla Atatürk Parkı salonunda pr.

Google Haberlere Abone ol
CHP, Dörtyol belediye meclis üyelerini tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Dörtyol'da belediye meclis üyelerini tanıttı.

CHP, Dörtyol Belediye başkan adayı inşaat mühendisi Metehan Duduoğlu’nun belediye meclis listesinde yer alan isimleri kamuoyuna tanıtmak amacıyla Atatürk Parkı salonunda program tertipledi. Tanıtım toplantısında konuşan CHP Hatay Miletvekili Av. Mevlüt Dudu, “Belediye başkanlığını kazanma hedefine ulaşmak için iki doğru yol seçmelisiniz. Bunun birincisi doğru, ilkeli ve dürüst bir belediye başkan adayı belirlemek; ikincisi ise milletvekilleriyle, yönetim kurulu üyeleriyle ve tabanıyla bu adayın yanında durmaktır. Biz bunun ikisini de başarmış durumdayız. Bu seçimleri 30 Mart’ta Metehan Duduoğlu kazanacak, gerçek kazanan Dörtyol olacak. Bu meclis üyesi listesiyle gerçek anlamda belediyecilik hizmeti nasıl verilir önümüzdeki beş yıllık sürede Dörtyol buna şahit olacak. Yaptığı doğru tercihle gurur duyacak. Bu gün bir kar tanesi olarak başlayan bu çalışma, 30 Mart tarihine kadar bir çığ olup sandığa yansıyacak.” dedi.

CHP Dörtyol Belediye başkan adayı Metehan Duduoğlu da yaptığı konuşmada CHP’nin mevcut belediye listesi gibi kaliteli 5 tane daha liste çıkaracak yapıya sahip olduğunu kaydetti. Duduoğlu, şunları söyledi: “Kontenjanımı belirlerken belediye yönetecek bir ekip kurmayı kendime ilke edindim. Bölgenin en iyi harita mühendisi burada, mevzuat uzmanı burada, yüksek lisans yapmış uzman ekibimiz burada. Listemizde her meslek alanında kendini ispatlamış arkadaşlarımız burada. İşte bu arkadaşlarımla ve bu listelerde yer bulamayan gönül dostlarımızla, siz sevgili Dörtyollu hemşehrilerimizle birlikte bu ilçeyi gerçek halkçı belediyecilikle tanıştıracak ve insan odaklı hizmet anlayışının nasıl olduğunu göstereceğiz.”

CHP İlçe Başkanı Mustafa Kemal İncesu teşekkür konuşması yaptıktan sonra belediye meclis üyesi adaylarını sıra ile davet ederek katılımcılara tanıttı. Tanıtım sonrasında Çaylı Caddesi istikametinden Atatürk Anıtı'na kadar yürüyen coşkulu kalabalık burada Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Yorumlar