CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu: AK Parti'nin projeleri internetten çalıntı

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Zolan’ın proje diye ortaya koyduğu 222 maketin, internetten çalıntı olduğunu iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
CHP Denizli İl Başkanı Çavuşoğlu: AK Parti'nin projeleri internetten çalıntı

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Zolan’ın proje diye ortaya koyduğu 222 maketin, internetten çalıntı olduğunu iddia etti. Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, “10 yıl sizi koltuğa oturtanları aptal yerine koyarak sağdan soldan, internetten indirdiğiniz resimleri, ‘Proje yaptık, hem de 222 tane.’ diye yutturmaya kalkıyorsunuz. Pes doğrusu. 2004’te, 2009’da vaat ettiklerinizden kaçını yaptınız? Buna cevap verin önce halkın önünde ama yalana başvurmadan.” dedi.

Sanal belediyecilikle, internet sitelerinden resimler indirerek, çalarak belediyecilik olmayacağını belirten İl Başkanı Çavuşoğlu, “Halkı kandırmak için her türlü numarayı çekmekten çekinmeyenlerin bu sefer yaptıklarının adı, olsa olsa önceki yaptıklarının üzerine tüy dikmektir. Şu 222 tane sözde, sanal, çalıntı, indirme projenizden bahsedin ve, ‘Biz bunları internet sitelerinden indirmedik.’ diyebilirseniz deyin.” şeklinde konuştu. Başkan Zolan’ın, Mimarlar Odası tarafından düzenlenen toplantıya katılmaktan çekindiğini öne süren Çavuşoğlu, “Mimarların, mühendislerin, uzmanların karşısına ya da diğer adayların karşısına çıkamamanızın nedeni de bu değil mi? İçi boş değil mi 222’nin? Rakam sallamak kolay nasılsa. Biri İzmir’den sallar bin 414 diye, biri buradan. Gelenekleri bu. Daha önce de 77 demişlerdi, kaçını yaptılar? Kendileri bile en fazla 19 tane sayabiliyorlar. Yolları sekiz kez kazmaları da içinde. Ya hafif raylı sistem nerede? Stadyum filan vardı daha önce söyledikleri içinde. Ne oldu, nerede stadyum? Yapamadılar. Ben söyleyeyim nerede, 222’nin içinde. Stadyum diye Orlando City Stadyumu’nun resmini kopyalayıp yapıştırarak yine koymuşlar 222 internetten indirme projenin içine.” dedi. CİHAN

Yorumlar