CHP Denizli adayı Arslan: Önceki seçimlerde yapamadıklarını tekrar vaadediyorlar

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, rakibi AK Parti adayı Osman Zolan’ın, daha önce vaadedip yapamadıklarını tekrar vaadettiğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
CHP Denizli adayı Arslan: Önceki seçimlerde yapamadıklarını tekrar vaadediyorlar

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, rakibi AK Parti adayı Osman Zolan’ın, daha önce vaadedip yapamadıklarını tekrar vaadettiğini öne sürdü. Zolan’ın 22 projesine atıfta bulunan Arslan, “Yeni rakam katlandıkça katlanıyor, oluyor 222. Kelime oyunu sanki. Nereden buluyorlar bu tekerleme gibi rakamları diyordum, işte buralardan buluyorlarmış. Daha önce söyleyip yapamadıklarına internetten de ekleyip rakamları sallayıveriyorlarmış, anlaşıldı.” dedi.

Hükümetin internete sansür getirmeye, sosyal medyayı yasaklamaya kalktığını iddia eden CHP adayı Arslan, “Neden öyle yaptıklarını şimdi anladık. Halkı nasıl kandırdıkları ortaya çıkmasın diye yapıyorlarmış. Biz interneti bedava yapacağız ki kimse kimseyi kandıramasın. Herkes, kim ne yapıyor öğrensin, doğruları görsün. Memleketi kim bu hale getiriyor, kim haklı, kim haksız, kim demokrat, kim sahtekâr, kim yalancı dolancı, kim gerçeği söylüyor anlasın.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar