CHP Denizli adayı Arslan: Birileri kutuları doldururken vatandaş aç ve işsiz

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, Denizli Belediyesi'nin vatandaşın hakkını gaspettiğini öne sürerek, “Harcanan paraya göre yapılan iş, devede kulak gibi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Denizli adayı Arslan: Birileri kutuları doldururken vatandaş aç ve işsiz

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, Denizli Belediyesi'nin vatandaşın hakkını gaspettiğini öne sürerek, “Harcanan paraya göre yapılan iş, devede kulak gibi. Bu paralar nereye, kime gidiyor? Yandaşa aktarmıyorlarsa eğer israf ediyorlar. Planlı çalışmıyorlar, yani bu işi beceremiyorlar demek.” dedi. Seçim çalışmalarını Topraklık Mahallesi’nde sürdüren Arslan, pazaryerini dolaşarak esnaf ziyaret yaptı. Gündemdeki konuları değerlendiren Arslan, “Birileri halkın paralarıyla kutuları, kasaları doldururken vatandaş aç, işsiz, borç batağına saplanmış çırpınıyor. Tayyip Erdoğan, 20 kere geldiği Denizli’de bir fabrika açmadı. Göz boyadılar her gelişlerinde. 30 Mart’tan sonra Denizli değişecek, kalkınma başlayacak. Denizli’yi tekrar Anadolu kaplanı olan üretim ve sanayinin, tekstilin merkezi olan, işçisinden köylüsüne, esnafından memuruna herkesin mutlu olduğu, karnının tok sırtının pek olduğu, geleceğinden güven duyduğu bir şehir haline getireceğiz.” şeklinde konuştu.

Seçildiği takdirde rüzgârdan elektrik üreteceklerini, Türkiye’nin en çok güneş alan şehirlerinden olan Denizli’nin bu potansiyelini de kullanacaklarını vaadeden CHP adayı Arslan, “Güneşten kendi elektriğimizi üretip belediyenin elektriğinin maliyetini sıfırlayacak, buradan elde edilen kaynağı vatandaşa ucuz su vermek için kullanacağız. Suyu 50 kuruşa indireceğiz. Vatandaşın sırtında yük olarak duran belediyeyi oradan indireceğiz. Halk ekmek fabrikaları kurarak, halkın ekmeğini daha ucuza almasını sağlayacağız. Belediye otobüslerinde öğrenci ve yaşlılara yarı fiyat uygulamasına geçeceğiz. Şimdi diyorlar, ‘65 yaş yukarısına otobüsler ücretsiz.’ İyi de bu yasa çıkalı bir sene oldu kardeşim. Niye şimdiye kadar uygulamadınız vatandaşın yararına olan bu uygulamayı? Tabii ki 65 yaş üstüne ulaşım bedava olacak. Yandaşlarınızın yararına olan her şeyi dibine kadar kullanmasını, gerekirse yasalar çıkarmasını biliyorsunuz da neden vatandaşa yarayan bu yasayı hemen uygulamadınız, hakkını gaspettiniz?” dedi. CİHAN

Yorumlar