CHP'den, sinsice yumruk atıp kaçan vekile kahraman muamelesi

TBMM Genel Kurulu'nda AK Partili Fatih Şahin'e sinsice yaklaşarak yumruk attıktan sonra kaçan CHP milletvekili partisinden tam destek aldı

Google Haberlere Abone ol
CHP'den, sinsice yumruk atıp kaçan vekile kahraman muamelesi

Sonhaberler | Haber Merkezi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü sırada çıkan arbedede yaşanan skandala CHP yönetiminden destek gibi bir hareket geldi. Genel kurul salonunda kavgayı izleyen AK Partili vekile sinsice yaklaşarak yumruk atan ve ardından da kaçan CHP'li Milletvekili Niyazi Nefi Kara, partisinin yönetiminden tam destek aldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın aralarında bulunduğu kalabalık bir heyet, yumrukçu milletvekilini evinde ziyaret etti. Heyete CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ile İlhan Kesici ve Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar eşlik etti.

Niyazi Nefi Kara'nın, AK Partili Fatih Şahin'e arkadan yaklaşarak yumruk attığı ortaya çıkmış, Kara ise yaptığı savunmada "Bana arkadan vurdular" demişti.

Yorumlar