CHP Büyükşehir adayı Arslan: Denizli'yi eskisinden daha güçlü hale getireceğiz

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, il ekonomisinin eskisi kadar güçlü olmadığını ve işsizliğin arttığını, emeğiyle geçinen insanların günden güne fakirleştiğini öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol
CHP Büyükşehir adayı Arslan: Denizli'yi eskisinden daha güçlü hale getireceğiz

CHP Denizli Büyükşehir Belediye başkan adayı Kazım Arslan, il ekonomisinin eskisi kadar güçlü olmadığını ve işsizliğin arttığını, emeğiyle geçinen insanların günden güne fakirleştiğini öne sürdü. AK Parti zamanında 34 fabrika kapandığını söyleyerek, “Parklar, bahçeler yaptılar ama millette o parklara bahçelere gidecek hal bırakmadılar. Makyajla belediyecilik olmaz. Belediyecilik halka çalışarak olur, yandaşa çalışarak, yandaş firmalara ihaleler vererek olmaz. Biz halka çalışacağız. Denizli’yi eskisinden bile daha güçlü bir hale getireceğiz.” dedi.

CHP’nin fabrikalar kuran, kalkınmacı ve sosyal adaletçi anlayışıyla yeni ve herkesin kazandığı bir Denizli kuracaklarını vaadeden Arslan, “1 Nisan’dan sonra vatandaşa, zorlanmadan doğalgaza geçebilme imkânı sağlayacağız. Doğalgazın geçmediği bölgelerde ise kaliteli kömür dağıtacağız. Hava kirliliğini çözeceğiz. Alzheimer merkezleri ve ücretsiz kreşler kuracağız.” şeklinde konuştu. Herkesin başkanı olmak için aday olduğunu söyleyen Kazım Arslan, “Kendi imkânlarımızla Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi'ni yaptırdık. 100 arkadaşımla birlikte kurduğumuz vakıfla da öğrenciler okutuyoruz. Allah nasip etti, cami de yaptırdık. Sizin hayır duanız bana yeter. Daha iyilerini, daha güzellerini, daha büyük hizmetleri de yine sizin desteklerinizle yapabiliriz.” dedi. CİHAN

Yorumlar